Βαυαρία: Τα 2/3 των αυτοκινήτων περνούν το TÜV χωρίς ελαττώματα

Επίσημη απόφαση στο Μόναχο: Απαγόρευση οδήγησης Euro 4

Στη Βαυαρία, λιγότερα αυτοκίνητα αποτυγχάνουν στον γενικό έλεγχο σε σχέση με τον παγγερμανικό μέσο όρο. Τα δύο τρίτα των αυτοκινήτων περνούν τον έλεγχο χωρίς ελαττώματα.

Τα αυτοκίνητα στους βαυαρικούς δρόμους είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον παγγερμανικό μέσο όρο.

Αυτό προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία της Ομοσπονδιακής Αρχής Αυτοκινήτων (Kraftfahrt-Bundesamt) σχετικά με τους τακτικούς κύριους ελέγχους, τα οποία αναλύθηκαν από την Deutsche Presse-Agentur.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, το 19,9% των αυτοκινήτων στη Βαυαρία απέτυχαν πέρυσι στον έλεγχο επειδή είτε ήταν εντελώς ανασφαλή για οδήγηση είτε είχαν σοβαρά ή επικίνδυνα ελαττώματα.

Αυτό είναι καλύτερο από τον παγγερμανικό μέσο όρο του 20,7 τοις εκατό, αλλά μόλις στην έκτη θέση μεταξύ των ομόσπονδων κρατιδίων.

Τα λιγότερα αυτοκίνητα απέτυχαν στη Σαξονία με 18,0, στη Θουριγγία με 18,1 και στη Σαξονία-Άνχαλτ με 18,3 τοις εκατό.

Στη Βαυαρία, το 11,3 τοις εκατό των αυτοκινήτων είχε μικροελαττώματα. Το 68,8 τοις εκατό πέρασε τον έλεγχο χωρίς ορατά ελαττώματα.

Μόνο 2530 από τα 3,7 εκατομμύρια αυτοκίνητα που επιθεωρήθηκαν στη Βαυαρία ήταν εντελώς ανασφαλή. Επικίνδυνα ελαττώματα εντοπίστηκαν σε 17.439.

Οι Βαυαροί προφανώς διατηρούν τις μοτοσικλέτες τους σε καλύτερη κατάσταση από τα αυτοκίνητά τους. Μόνο το 7,5 τοις εκατό απέτυχε στον κύριο έλεγχο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης