Βαυαρία: Τρεις άνδρες πνίγηκαν ενώ εργάζονταν σε φρεάτιο

Newsroom

Updated on:

Η Γερμανία «γατζώνεται» στο αμερικανικό φυσικό αέριο

Όταν ένας συνάδελφος εξαφανίζεται σε ένα φρεάτιο, δύο συνάδελφοι θέλουν να βοηθήσουν και κατεβαίνουν. Η προσπάθεια διάσωσης στην Άνω Βαυαρία καταλήγει μοιραία..

Τρεις άνδρες πνίγηκαν σε σύστημα αποχέτευσης σε εργατικό δυστύχημα σε εταιρεία διαχείρισης απορριμμάτων στην Άνω Βαυαρία.

Ο ένας από τους τρεις εργαζόμενους εργαζόταν την Τρίτη σε ένα φρεάτιο γεμάτο νερό στο φρεάτιο του Weyarn (Landkreis Miesbach), όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Όταν οι συνάδελφοί του δεν μπορούσαν πλέον να επικοινωνήσουν μαζί του, οι δύο άνδρες κατέβηκαν στο φρεάτιο για να βοηθήσουν. Μετά από αυτό, κανείς από τους τρείς δεν είχε στείλει άλλα σημάδια ζωής.

Ως αποτέλεσμα, πολλές εθελοντικές πυροσβεστικές ομάδες από τη γύρω περιοχή, η υπηρεσία διάσωσης, ένα ελικόπτερο διάσωσης, το λιμενικό και πολλές περιπολίες της αστυνομίας πήγαν στην εταιρεία, ανέφερε η αστυνομία. Οι δύτες αναζήτησαν τους τρεις αγνοούμενους, αλλά δεν μπόρεσαν να τους βρουν αρχικά λόγω της υψηλής στάθμης του νερού.

Όλα τα θύματα είναι κάτω των 30 ετών

Μόνο αφού οι πυροσβέστες μείωσαν τη στάθμη του νερού ανασύρθηκαν νεκροί οι τρεις άνδρες, ηλικίας 20, 27 και 28 ετών. Η αστυνομία του Miesbach και η Εισαγγελία II του Μονάχου ερεύνησαν τα αίτια. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν ήταν αρχικά σε θέση να πει γιατί οι άνδρες εργάζονταν στο φρεάτιο.

Οι συγγενείς των τριών ανδρών, οι οποίοι σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας προέρχονται όλοι από κοινότητες της περιοχής, ενημερώθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τη φροντίδα τους ανέλαβε ομάδα παρέμβασης σε καταστάσεις κρίσης και εκπαιδευμένες δυνάμεις της αστυνομικής διεύθυνσης της Άνω Βαυαρίας.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης