Η Βρέμη θέλει αγάπη: Η πόλη αποκτά προφίλ στο Tinder

Μπορείτε να βρείτε την αληθινή αγάπη στο Tinder. Τώρα η πόλη της Βρέμης έχει επίσης δημιουργήσει προφίλ στην εφαρμογή γνωριμιών Tinder. Αλλά τι θέλει;

Η Βρέμη έχει εγγραφεί στο Tinder. Έτσι, αν κάνετε σάρωση, μπορείτε να ταιριάξετε με τη Χανσεατική πόλη και ίσως ακόμη και να ερωτευτείτε. Αλλά ποιο είναι το νόημα της δράσης;

Όποιος έχει εγγραφεί στο Tinder ξέρει ότι εκεί μπορεί να βρει τα πάντα: ένα ρομαντικό ραντεβού, μια ξέφρενη βραδινή έξοδο ή τον μεγάλο έρωτα. “Η Βρέμη μπορεί να προσφέρει και αυτό”, είναι σίγουρη η WFB Wirtschaftsförderung Bremen. Έτσι, χωρίς άλλη καθυστέρηση έδωσαν στην πόλη της Χανσεατικής το δικό της προφίλ στο Tinder.

Η καμπάνια αποτελεί μέρος της τουριστικής εκστρατείας της Βρέμης “Περισσότερο από παραμύθια” και έχει ως στόχο να κάνει πολλούς ανθρώπους να ερωτευτούν την πόλη της βόρειας Γερμανίας.

“Το Tinder είναι η τρίτη πιο συχνά χρησιμοποιούμενη κορυφαία εφαρμογή στον κόσμο μετά το Tik Tok και το YouTube. Οι χρήστες ξοδεύουν κατά μέσο όρο 221 λεπτά το μήνα στην εφαρμογή Tinder, γεγονός που αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις σοκολατένιες τοποθεσίες και τα μέρη για να ερωτευτείτε στη Βρέμη”, λέει ο διευθύνων σύμβουλος της WFB Oliver Rau.

Προφίλ Tinder για να προσεγγίσει “Gen Z”

Το μάρκετινγκ των πόλεων επικεντρώνεται σήμερα σε νεότερες ομάδες-στόχους, όπως η “γενιά Ζ” – άτομα που γεννήθηκαν μεταξύ 1997 και 2012.

Για πρώτη φορά, η “Gen Z” θα προσεγγιστεί ρητά μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών, η οποία είναι πολύ γνωστή στη Γερμανία, και η Βρέμη ως προορισμός θα παρουσιαστεί σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, σύμφωνα με ανακοίνωση της WFB.

Για τη Βρέμη δημιουργήθηκε μια “Tinder Branded Profile Card”, η οποία μοιάζει με ένα προφίλ γνωριμιών. Αυτό εμφανίζεται στους χρήστες της εφαρμογής ως διαφήμιση στο swipe feed, ενημερώνει η WFB.

Στο πρώτο βήμα, οι άνθρωποι βλέπουν “μια ωραία φωτογραφία από τη Βρέμη” και μπορούν να αλληλεπιδράσουν μαζί της, να δουν περισσότερες φωτογραφίες και τελικά να ταιριάξουν με τη Βρέμη και να συνδεθούν με το προφίλ.

Οι χρήστες του Tinder λαμβάνουν μήνυμα από τη Βρέμη

Οι χρήστες του Tinder λαμβάνουν στη συνέχεια ένα μήνυμα συνομιλίας που τους καλεί να ακολουθήσουν έναν σύνδεσμο του ιστότοπου: “Γνωριζόμαστε; Με ξέρεις! Αλλά με ξέρεις πραγματικά; Γιατί είμαι κάτι περισσότερο από ένα παραμύθι. Μπορώ να γίνω τα πάντα για εσάς: ένα ρομαντικό ραντεβού, μια άγρια νύχτα ή ο μεγάλος σας έρωτας! Ας δούμε πού θα οδηγήσει …”.

Στη συνέχεια, ο ιστότοπος δίνει συμβουλές για τους ερωτευμένους στη Βρέμη, για παράδειγμα, και προτείνει ρομαντικά μέρη, εστιατόρια με κεριά ή τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες γάμου.

Η εκστρατεία διήρκεσε αρχικά τέσσερις εβδομάδες τον Δεκέμβριο. Αλλά λόγω της μεγάλης επιτυχίας του, ο οργανισμός επιχειρηματικής ανάπτυξης αποφάσισε να το επεκτείνει – στις δύο πρώτες εβδομάδες δραστηριότητας του Tinder, κατάφεραν ήδη να δημιουργήσουν κλικ σε πενταψήφιο αριθμό στην ηλεκτρονική πύλη της Βρέμης.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης