11χρονος φέρεται να σκότωσε 10χρονο κορίτσι σε ίδρυμα

Ήταν και πάλι ένα έγκλημα μεταξύ συνομηλίκων. Η αστυνομία υποθέτει ότι ένα εντεκάχρονο αγόρι ήταν το μόνο άτομο που εμπλέκεται στη δολοφονία του δεκάχρονου κοριτσιού σε ένα παιδικό ίδρυμα στην Άνω Φραγκονία.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης “υποδεικνύουν την εμπλοκή ενός εντεκάχρονου αγοριού από την εγκατάσταση στο Wunsiedel”, ανακοίνωσαν την Παρασκευή η αστυνομία και η εισαγγελία. “Καθώς το εντεκάχρονο αγόρι δεν είναι σε ποινική ηλικία, τοποθετήθηκε σε ασφαλή εγκατάσταση ως προληπτικό μέτρο”.

Την Τρίτη, το κορίτσι είχε βρεθεί νεκρό στο δωμάτιό του στη μονάδα φροντίδας παιδιών και νέων. Η εισαγγελία υπέθεσε ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία.

Αστυνομία: Εκκρεμεί η ακρόαση του αγοριού

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η ειδική ομάδα εξασφάλισε αμέσως στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος και τα παρέδωσε στο Κρατικό Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών για αξιολόγηση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το εντεκάχρονο αγόρι δεν είχε ακόμη μιλήσει. Θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα σε στενή συνεργασία με τις αρχές της νεολαίας.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιόαχιμ Χέρμαν (CSU) επαίνεσε τους εμπειρογνώμονες που συμμετείχαν στην έρευνα: “Χάρη στις σχολαστικές και ιδιαίτερα αφοσιωμένες έρευνες κατέστη δυνατό να εντοπιστεί ένα άτομο που εμπλέκεται στο έγκλημα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα”. Τώρα το καθήκον είναι να “αποσαφηνιστεί το ακριβές υπόβαθρο αυτής της φρικτής πράξης”.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης