13χρονος επιτίθεται σε ηλικιωμένο και στην Αστυνομία

Ένα 13χρονο αγόρι προκάλεσε προβλήματα στο σταθμό Unterhaching – η ομοσπονδιακή αστυνομία αναγκάστηκε να επέμβει, το αγόρι προσπάθησε να διαφύγει και αντιστάθηκε.

Ένα 13χρονο αγόρι από το Unterhaching “ήρθε στα χέρια” το βράδυ της Παρασκευής τόσο με έναν 85χρονο άνδρα από το Taufkirchen όσο και με αστυνομικούς της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

Κλήθηκαν στο σταθμό του S-Bahn Unterhaching γύρω στις 21.40, όπου ο 13χρονος είχε προκαλέσει το επεισόδιο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η αστυνομία διαπίστωσε ότι το αγόρι από το Unterhaching είχε πατήσει το παπούτσι του 85χρονου όταν αυτός προσπάθησε να μπει στο τρένο.

Το παπούτσι του ηλικιωμένου από το Taufkirchen έπεσε στη συνέχεια στην κοίτη των γραμμών μεταξύ του S-Bahn και της αποβάθρας.

Όταν ο ηλικιωμένος ήρθε αντιμέτωπος με το παιδί και ζήτησε τα προσωπικά του στοιχεία για αποζημίωση, ο 13χρονος αρνήθηκε να τα παραδώσει και απλώς είπε στον άνδρα: “Ατυχία!

13χρονος επιτίθεται σε ηλικιωμένο στο Unterhaching: Οι γονείς δεν θέλουν να παραλάβουν τον γιο τους

Εν τω μεταξύ, η ομοσπονδιακή αστυνομία βρισκόταν στο σημείο – στην αρχή, το παιδί από το Unterhaching έδωσε επανειλημμένα ψευδή προσωπικά στοιχεία στους αστυνομικούς και προσπάθησε ακόμη και να διαφύγει.

Ωστόσο, η ομοσπονδιακή αστυνομία κατάφερε να σταματήσει το αγόρι και να το εξουδετερώσει – προέβαλε σωματική αντίσταση.

Όταν οι νόμιμοι κηδεμόνες του παιδιού ενημερώθηκαν μετά τη λήψη όλων των αστυνομικών μέτρων, δήλωσαν ότι δεν θα μπορούσαν να παραλάβουν τον γιο τους και ότι θα έπρεπε να πάρει το S-Bahn για το σπίτι του.

Η έκθεση τύπου της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας καταλήγει: “Οι αστυνομικοί δεν τραυματίστηκαν και ήταν σε θέση να συνεχίσουν τα καθήκοντά τους.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης