21.06: 2 προειδοποιήσεις για τον καιρό στη Βαυαρία

Newsroom

Τι καιρό θα κάνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Γερμανία

Την Τρίτη σημειώθηκαν καταιγίδες μεταξύ άλλων και στο Μόναχο. Έχει ήδη εκδοθεί προειδοποίηση για τον καιρό και για την Τετάρτη. Υπάρχει κίνδυνος για περισσότερες καταιγίδες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ενημέρωση από 21 Ιουνίου, 9 π.μ.:

Οι κάτοικοι της Βαυαρίας πρέπει να προετοιμάζονται για υψηλές θερμοκρασίες και καταιγίδες και κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης εβδομάδας.

Η DWD αναμένει έως και 33 βαθμούς την Τετάρτη. Κατά μήκος και βόρεια του Δούναβη θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, ορισμένες από τις οποίες θα είναι ισχυρές. Για μεγάλα τμήματα της Βαυαρίας έχει εκδοθεί προειδοποίηση για καύσωνα.

Ήδη τα ξημερώματα υπήρξαν πολλές καταιγίδες, αστραπές φώτισαν τον ουρανό πάνω από τη Βαυαρία.

Για τη νύχτα της Πέμπτης, η DWD προβλέπει βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στις Άλπεις, οι οποίες αναμένεται να υποχωρήσουν προς το παρόν.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο κίνδυνος καταιγίδων αναμένεται να αυξηθεί και πάλι, με μέγιστες θερμοκρασίες μεταξύ 28 βαθμών στην Κάτω Φραγκονία και έως 35 βαθμούς στην Κάτω Βαυαρία.

Μετά τις καταιγίδες και τις βροχές τη νύχτα προς Παρασκευή, θα δροσιστεί λίγο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν μεταξύ 20 και 26 βαθμών.

Σύμφωνα με την DWD, θα σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες σε ορισμένες περιοχές. Στο δεύτερο μισό της ημέρας, αυτές θα υποχωρήσουν μερικώς από τα δυτικά.

Δύο προειδοποιήσεις για τον καιρό στη Βαυαρία το πρωί της Τετάρτης

Ενημέρωση από 21 Ιουνίου, 7 π.μ.:

Η DWD προειδοποίησε για ισχυρές καταιγίδες για τη Βαυαρία το βράδυ της Τρίτης. Στο Μόναχο, ωστόσο, οι οπαδοί των Depeche Mode δεν άφησαν την καταρρακτώδη βροχή να τους χαλάσει τη συναυλία.

Ενώ η παράσταση επί σκηνής συνοδευόταν από ένα σόου φωτισμού, αμέτρητες αστραπές έλαμπαν στον ουρανό, μερικές φορές ρυθμικά κάθε δευτερόλεπτο.

Για σήμερα, Τετάρτη, η DWD προειδοποιεί για καύσωνα. Θα επηρεαστεί το Μόναχο και η γύρω περιοχή, αλλά και μεγάλα τμήματα του Άνω Παλατινάτου, της Μέσης Φραγκονίας και της Κάτω Βαυαρίας.

Σε ορισμένες περιφέρειες (Unterallgäu, Neu-Ulm, Günzburg, Aichach-Friedberg καθώς και στην περιφέρεια και την πόλη του Augsburg) υπάρχει επίσης προειδοποίηση για ισχυρή καταιγίδα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης