Γερμανία: Αγελάδες προκαλούν ζημιές €10.500 γλείφοντας Mercedes

Γεώργιος Σαμαρίδης

Updated on:

Γερμανία: Σχέδια για υποχρεωτική ετικέτα καλής μεταχείρισης των ζώων

Ένας Γερμανός πεζοπόρος μηνύει ένα ορεινό ξενοδοχείο αφού οι αγελάδες της περιοχής προκάλεσαν ζημιά αξίας 10.500 ευρώ γλείφοντας την σταθμευμένη Mercedes του.

Αγελάδες προκάλεσαν ζημιά στο αυτοκίνητο Γερμανού με ατελείωτο γλείψιμο

Επιστρέφοντας από πεζοπορία στα βουνά, ένας Γερμανός πεζοπόρος από τη Βαυαρία διαπίστωσε ότι το πανάκριβο Mercedes Benz του, καθώς και άλλα πέντε κοντινά αυτοκίνητα, είχαν πέσει “θύματα γλειψίματος μέχρι θανάτου”.

Όταν ο άνδρας, που ονομάζεται Felix F, έφτασε πίσω στο πάρκινγκ μετά την πεζοπορία, βρήκε σημάδια από γλύψιμο και σάλια, βαθουλώματα και γρατζουνιές σε όλο το αυτοκίνητό του.

Οι σωροί από περιττώματα αγελάδων που βρέθηκαν γύρω από τον τόπο του εγκλήματος πρόδωσαν γρήγορα τους δράστες.

Ο Felix F θέλει τα χρήματά του πίσω.

Αποφασισμένος να καλύψει τις ζημιές, ο Felix F έκανε τώρα μήνυση στην εταιρεία ορεινών ξενοδοχείων που ήταν υπεύθυνη για το πάρκινγκ όπου είχε αφήσει το όχημά του.

Ο πεζοπόρος ισχυρίζεται ότι τα ζώα προκάλεσαν ζημιές αξίας 10.500 ευρώ και πρέπει να θεωρηθούν υπεύθυνοι.

Ενώ ο δικηγόρος που εκπροσωπεί το ξενοδοχείο υποστήριξε ότι οι επισκέπτες θα έπρεπε να αναμένουν ότι θα συνέβαιναν τέτοια περιστατικά, αφού γνωρίζουν ότι τα ζώα περιφέρονται στην περιοχή, ένας δικαστής είπε ότι το ξενοδοχείο θα έπρεπε να είχε τοποθετήσει πινακίδες που προειδοποιούσαν τους επισκέπτες για τον κίνδυνο που διατρέχουν τα οχήματά τους.

Ο δικηγόρος του ξενοδοχείου προσέφερε τώρα μια συμφωνία που θα προβλέπει ότι το ξενοδοχείο θα πληρώσει το 60% της ζημίας που προκλήθηκε.

Ο Felix F έχει προθεσμία μέχρι τον Σεπτέμβριο για να αποδεχτεί την προσφορά ή να πιέσει για υψηλότερη πληρωμή.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης