Οι ακτιβιστές στο Lützerath χρειάζονται περισσότερα προφυλακτικά

Η έξωση του κατειλημμένου Lützerath πλησιάζει. Τώρα οι ακτιβιστές έχουν μοιράσει μια λίστα με τα απαραίτητα αντικείμενα που χρειάζονται…

Η κατάληψη του λιγνιτωρυχείου του Lützerath συνεχίζει να οξύνει τα πνεύματα.

Στα κοινωνικά δίκτυα, οι χρήστες δεν συζητούν μόνο την προγραμματισμένη εκκένωση του κατεχόμενου χωριού από την αστυνομία, αλλά και μια λίστα με τα απαραίτητα σκεύη.

Οι ακτιβιστές μοιράστηκαν μια τέτοια λίστα στο Instagram.

Σε αυτό, οι διαδηλωτές αναφέρουν πράγματα που χρειάζονται αυτή τη στιγμή. Ο κατάλογος έχει επικεφαλής τα μεγάφωνα και τον εξοπλισμό αναρρίχησης, όπως ιμάντες, και σχοινιά.

Οδοντόβουρτσες και προφυλακτικά

Προφανώς, οι ακτιβιστές θέλουν επίσης να περάσει ο χρόνος μέχρι την έξωση. Ισχυρίζονται επίσης ότι είναι σε θέση να χρησιμοποιούν παιχνίδια με χαρτιά – καθώς και άλλα μέσα αναψυχής.

Η “λίστα επιθυμιών” των ακτιβιστών περιλαμβάνει επίσης προφυλακτικά. Και αυτό προκαλεί διασκεδαστικές αναρτήσεις στο Twitter, μεταξύ άλλων.

“Τα προφυλακτικά για τους ακτιβιστές στο Lützerath είναι σίγουρα μια σοφή δωρεά!” γράφει ένας χρήστης, ο οποίος μάλλον είναι μάλλον επικριτικός απέναντι στην κατάληψη του Lützerath.

Άλλοι δείχνουν αλληλεγγύη στους ακτιβιστές του κλίματος. “Το σεξ είναι φυσιολογικό για πολλούς ανθρώπους, έτσι συμβαίνει και στο Lützi”, σχολιάζει ένας χρήστης του Twitter το στιγμιότυπο.

Ξανά και ξανά, τα σχόλια επισημαίνουν επίσης ότι τα προφυλακτικά δεν είναι κατάλληλα μόνο για διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις – αλλά και για την κατασκευή βόμβας νερού και άλλα παρόμοια.

Το για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιηθούν τελικά τα προφυλακτικά παραμένει προς το παρόν το μυστικό των ακτιβιστών.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.