Από 07 έως 10 Δεκεμβρίου 2022: Winter Expert Days Μόναχο

Η κρίση γεμίζει τα ενεχυροδανειστήρια στη Γερμανία

Θέλετε να πουλήσετε αντικείμενα, έχετε κληρονομήσει μια συλλογή νομισμάτων ή απλά θέλετε να αποχωριστείτε τις παλιές σας φωτογραφικές μηχανές ή τα κοσμήματα που δεν έχετε φορέσει εδώ και πολύ καιρό; Θέλετε να κάνετε χώρο και να αποχωριστείτε τους παλιούς σας θησαυρούς, αλλά ταυτόχρονα θέλετε να επιτύχετε δίκαιες και αγοραίες τιμές;

Τότε ελάτε στις WINTER EXPERT DAYS στο Μόναχο! Από την Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, από τις 09:00 έως τις 18:00 κάθε φορά, ΕΜΠΕΙΡΟΙ από τους τομείς:

  • Νομίσματα & Μετάλλια
  • Χρυσό & ασήμι
  • Κάμερες & φακοί
  • Γραμματόσημα
  • Ρολόγια & κοσμήματα
  • Μετάλλια
  • Τραπεζογραμμάτια & χάρτινα χρήματα

Εκτιμήστε δωρεάν τους θησαυρούς σας από τους ειδικούς του χώρου. Στη συνέχεια, μπορείτε να πουλήσετε τα αντικείμενά σας απευθείας στο χώρο του καταστήματος έναντι μετρητών.

Η ειδική υπηρεσία μας για εσάς

Εάν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε αυτοπροσώπως στις EXPERT DAYS MUNICH ή εάν η συλλογή σας είναι πολύ μεγάλη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

Ένας ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ θα αναλάβει τις έρευνές σας και θα σας επισκεφθεί στο σπίτι σας, εάν το επιθυμείτε.

Οι ειδικές στιγμές απαιτούν ειδικά μέτρα!

Προκειμένου να περάσετε με ασφάλεια και υγεία αυτές τις ασυνήθιστες ώρες και να αποφύγετε τους χρόνους αναμονής, σας ζητάμε να κλείσετε εκ των προτέρων το ραντεβού σας για το Winter Expert Days.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε ραντεβού σε σύντομο χρονικό διάστημα τηλεφωνικά (τηλ. 089 – 5500 5898) ή να τα κλείσετε απευθείας μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείο.

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!

Θα μας βρείτε κοντά στο Nordbad, Schleißheimer Straße 119 (στα πρώην γραφεία της Sparda-Bank) στο Μόναχο, U-Bahn Hohenzollernplatz, τραμ και λεωφορείο ακριβώς έξω από την πόρτα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης