Βλάβη: “Αποφύγετε τα ταξίδια από και προς το Μόναχο”

Γερμανία-Έκτακτη-είδηση-Breaking-News-Einmeldung

Τα τρένα δεν μπορούν επί του παρόντος να εισέλθουν ούτε να εξέλθουν από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου. Λόγω της βλάβης στην εναέρια γραμμή, οι επιβάτες πρέπει να αναμένουν μεγάλες καθυστερήσεις. Ο σιδηρόδρομος συνιστά να αποφεύγονται οι σιδηροδρομικές συνδέσεις από και προς το Μόναχο.

Λόγω ζημιών στην εναέρια γραμμή κοντά στο Laim, ο κεντρικός σταθμός του Μονάχου δεν μπορεί προς το παρόν να προσεγγιστεί. Αυτό επηρεάζει τόσο τα περιφερειακά όσο και τα υπεραστικά δρομολόγια.

Επιπλέον, δεν είναι επί του παρόντος δυνατές οι σιδηροδρομικές μετακινήσεις μεταξύ του Μόναχο-Πασίνγκ και του κεντρικού σταθμού του Μονάχου, καθώς και στην κύρια γραμμή. Όπως εξήγησε στην BR εκπρόσωπος του σιδηροδρόμου, τα τρένα δεν μπορούν ούτε να εισέλθουν ούτε να εξέλθουν από τον σταθμό λόγω βλάβης στην εναέρια γραμμή.

Μεγάλος συνωστισμός στον κεντρικό σταθμό

Η κύρια γραμμή του S-Bahn έχει επίσης επηρεαστεί. Είναι κλειστή μεταξύ του Pasing και του Ostbahnhof. Τα τρένα τερματίζουν νωρίς – αν είναι δυνατόν σε στάσεις όπου οι επιβάτες μπορούν να μετεπιβιβαστούν στο μετρό, το τραμ ή το λεωφορείο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης υπήρχε πολύς κόσμος στην αίθουσα του σταθμού και οι άνθρωποι σχηματίζουν μεγάλη ουρά μπροστά από το ταξιδιωτικό κέντρο. Υπήρχε επίσης μεγάλο πλήθος στις στάσεις του τραμ γύρω από τον κεντρικό σταθμό.

Η εκπρόσωπος δεν μπορούσε να πει πόσο καιρό θα διαρκούσαν οι επισκευές. Δεν είναι επίσης ακόμη γνωστό τι προκάλεσε τη ζημιά. Εργάζονται με πλήρη ταχύτητα για την αποκατάσταση της βλάβης. Στην αρχική του σελίδα, ο σιδηρόδρομος συνιστά “να αποφύγετε να ταξιδέψετε προς ή από το Μόναχο αυτή τη στιγμή”.

Η Deutsche Bahn αναμένει “μεγάλες καθυστερήσεις”

Σύμφωνα με την Deutsche Bahn, οι επιβάτες θα πρέπει να αναμένουν “μεγάλες καθυστερήσεις”. Επιπλέον, θα υπάρξουν ματαιώσεις αμαξοστοιχιών. Η Deutsche Bahn επισημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της διακοπής, τα εισιτήρια της DB θα αναγνωρίζονται και στις συγκοινωνίες της MVG (μετρό, λεωφορεία, τραμ). Τεχνικοί της Deutsche Bahn βρίσκονται επί τόπου για να ελέγξουν τις συγκεκριμένες ζημιές. Σύμφωνα με τη DB, προς το παρόν δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί πότε θα μπορέσουν να επανέλθουν τα δρομολόγια των τρένων.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ

Η κύρια γραμμή του S-Bahn είναι κλειστή μεταξύ Pasing και Ostbahnhof: Έτσι κινούνται αυτή τη στιγμή τα τρένα

S1 Freising/Flughafen- Leuchtenbergring: Τα τρένα του S-Bahn ξεκινούν/τερματίζουν στο Moosach.

  • Εναλλακτική λύση: Χρησιμοποιήστε το U3 από Marienplatz προς Moosach και μετεπιβιβαστείτε εκεί στη γραμμή S1 Freising/Flughafen. Πάρτε το U5 από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου και την Karlsplatz προς το ανατολικό Μόναχο και μετεπιβιβαστείτε εδώ στη γραμμή S8 από/προς το αεροδρόμιο του Μονάχου. Εναλλακτικά, το λεωφορείο 635 εκτελεί δρομολόγια μεταξύ του αεροδρομίου και του Freising.

S2 Altomünster: Τα τρένα του S-Bahn ξεκινούν/τερματίζουν στο Allach

  • Εναλλακτικά: Οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς το κέντρο της πόλης θα πρέπει να πάρουν το λεωφορείο 160 από το Allach προς το Pasing. Από το Pasing, πάρτε το τραμ 19. Η αντίθετη κατεύθυνση ισχύει αντίστοιχα. Μεταξύ Petershausen και Allach υπάρχει λεωφορείο με τρένο.

S2 Erding: Τα τρένα του S-Bahn ξεκινούν/τερματίζουν από το Ostbahnhof του Μονάχου (κεντρική γραμμή). Οι στάσεις Leuchtenbergring και Berg am Laim ακυρώνονται.

  • Εναλλακτική λύση: Από/προς Leuchtenbergring και Berg am Laim χρησιμοποιήστε τη γραμμή S6 από/προς Ebersberg.

S3 Mammendorf: Τα τρένα του S-Bahn ξεκινούν/τερματίζουν στο Μόναχο-Pasing. | S3 Holzkirchen: Τα τρένα του S-Bahn ξεκινούν/τερματίζουν στο Ostbahnhof του Μονάχου.

  • Εναλλακτικά: Από/προς Hirschgarten τραμ 18 / 19 από/προς München Hbf / Pasing (κατεβείτε στη Lautensackstraße) και στη συνέχεια περπατήστε. Από/προς Laim Τραμ 19 από/προς München Hbf (έξοδος Fürstenriederstraße) και στη συνέχεια με τα πόδια και από/προς Pasing Λεωφορείο 157 και 130. Μεταξύ München Hbf και Munich East γραμμές τραμ 16 με στάση Karlsplatz και Isartor, τραμ 17 με στάση Karlsplatz, τραμ 18 με στάση Karlsplatz, τραμ 19 με στάση Karlsplatz, Marienplatz, τραμ 20 με στάση Karlsplatz και τραμ 21 με στάση Karlsplatz, Marienplatz και Ostbahnhof.

S4 Geltendorf

Τα τρένα του S-Bahn ξεκινούν/τερματίζουν από το München-Pasing.

S6 Tutzing

Τα τρένα του S-Bahn ξεκινούν/τερματίζουν από το München-Pasing.

S6 Ebersberg

Οι αμαξοστοιχίες του S-Bahn ξεκινούν/τερματίζουν από το Ostbahnhof του Μονάχου.

S7 Wolfratshausen

Οι αμαξοστοιχίες του S-Bahn ξεκινούν/τερματίζουν από το Siemenswerke.

  • Εναλλακτική λύση: Από/προς Wolfratshausen πάρτε το U3 Marienplatz μέχρι Siemenswerke (στάση U-Bahn Obersendling) και μετεπιβιβάστε εκεί στο S7.

S7 Kreuzstraße

Τα τρένα του S-Bahn ξεκινούν/τερματίζουν στο Giesing.

  • Εναλλακτική λύση: Γραμμή S-Bahn S3 Holzkirchen έως Giesing και μετεπιβίβαση εκεί στο S7. Λεωφορείο 54 από/προς το Ostbahnhof του Μονάχου και το U2 από το Munich Hbf ή το U5 από το Munich Hbf, Karlsplatz, Munich Ost προς Innsbrucker Ring, στη συνέχεια το U2 προς Giesing.

S8 Herrsching

Τα τρένα του S-Bahn ξεκινούν/τερματίζουν στο Μόναχο-Pasing.

S8 Αεροδρόμιο

Τα τρένα του S-Bahn ξεκινούν/τερματίζουν από το Ostbahnhof του Μονάχου.

  • Εναλλακτικά: Το λεωφορείο 57 εκτελεί επίσης δρομολόγια από/προς το Pasing από/προς την Laimer Platz και από εκεί το U5. Οι επιβάτες από/προς Laim και από/προς Sendling μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το λεωφορείο 130 από/προς Harras. Μεταξύ München Hbf και München Ost, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης το U5.

Για πιθανές αλλαγές διαδρομής, η MVG σας παρακαλεί να προσέχετε τις ανακοινώσεις και τις ενδείξεις στην πλατφόρμα. Τα εισιτήρια της DB θα αναγνωρίζονται και στα μέσα μεταφοράς της MVG (μετρό, λεωφορεία, τραμ) κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Περισσότερες πληροφορίες στο mvg.de.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης