Γερμανία: Ασθενοφόρο με ασθενή συγκρούεται με αυτοκίνητο

Newsroom

Updated on:

Γερμανία: Αστυνομικοί έσωσαν ένα μωρό από βέβαιο θάνατο

Σοβαρό ατύχημα στη Νυρεμβέργη: Ένα ασθενοφόρο με ασθενή συγκρούεται με οδηγό αυτοκινήτου. Μια μεγάλη διασταύρωση πρέπει να κλείσει….

Το απόγευμα της Τετάρτης συνέβη ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Νυρεμβέργη, στο οποίο ενεπλάκη και ένα ασθενοφόρο.

Σε αυτό βρισκόταν ένας σοβαρά τραυματισμένος ασθενής. Στο ατύχημα ενεπλάκησαν άλλα τρία άτομα.

Ήταν γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο οδηγός ενός ασθενοφόρου οδηγούσε στην Von-der-Tann-Straße προς τα βόρεια της Νυρεμβέργης.

Στο αυτοκίνητο υπήρχε επίσης ένας τραυματισμένος ασθενής σε φορείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσιογράφο που βρισκόταν στην περιοχή, το ασθενοφόρο είχε αναμμένη τη σειρήνα και τα φώτα – ακόμη και όταν έφτασε στη διασταύρωση με τη Rothenburger Straße και μπήκε με κόκκινο φανάρι, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα.

Ασθενοφόρο υπέστη σοβαρές ζημιές σε σύγκρουση

Στη διασταύρωση, ο οδηγός του ασθενοφόρου συγκρούστηκε μετωπικά με τον οδηγό ενός VW Passat, το οποίο κατευθυνόταν προς το κέντρο της πόλης.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στη διασταύρωση, με σοβαρές ζημιές, αλλά ο οδηγός δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς.

Το ασθενοφόρο με όλους τους επιβαίνοντες γλίστρησε στη διασταύρωση και ακινητοποιήθηκε στην πλευρά του οδηγού.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου φορούσε ζώνες ασφαλείας και δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με έκθεση της επαγγελματικής πυροσβεστικής υπηρεσίας της Νυρεμβέργης.

Κατάφεραν τελικά να βγουν από το αυτοκίνητο και να συνεχίσουν να περιθάλπουν τον τραυματισμένο ασθενή που βρισκόταν μέσα.

Στη συνέχεια ο ασθενής μεταφέρθηκε από την πυροσβεστική σε άλλο ασθενοφόρο, ώστε να συνεχίσει το ταξίδι του προς το Έρλανγκεν.

Η πυροσβεστική υπηρεσία βρισκόταν στο σημείο με 25 άτομα έκτακτης ανάγκης και επτά οχήματα, καθώς και πολλά ασθενοφόρα και περιπολικά της αστυνομίας, αναφέρει η έκθεση.

Ένα μεγάλο μποτιλιάρισμα είχε σχηματιστεί γύρω από το σημείο του ατυχήματος. Η διασταύρωση έκλεισε για τις εργασίες καθαρισμού.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης