Με χριστουγεννιάτικο τραμ και ζεστό κρασί στη Νυρεμβέργη

Η VAG και ο Σύλλογος Φίλων του Τραμ Νυρεμβέργης-Φύρτης διοργανώνουν εδώ και 22 χρόνια τις διαδρομές με τα γιορτινά διακοσμημένα βαγόνια του τραμ.

Την Παρασκευή θα ξεκινήσουν και πάλι οι βόλτες με ζεστό κρασί της Νυρεμβέργης για το έτος 2022. Η VAG θα στείλει vintage τραμ στολισμένα για τα Χριστούγεννα σε μια εορταστική περιοδεία στην πόλη.

Τα τραμ εκτελούν δρομολόγια από Τετάρτη έως Κυριακή, πάντα το απόγευμα, κατά μήκος του τείχους της πόλης και περνώντας από το κάστρο προς το Südstadt.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, το προσωπικό της VAG σερβίρει Lebkuchen Elisen και ζεστό κρασί, “ενώ ο οδηγός σας διηγείται ιστορίες για τα αξιοθέατα της διαδρομής που δεν θα βρείτε σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό”, ενημερώνει η εταιρεία.

Η βόλτα διαρκεί 50 λεπτά και κοστίζει 23 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του φαγητού. Οι επισκέπτες μπορούν να πληρώσουν με μετρητά την ημέρα του ταξιδιού στο VAG Infomobile στο σημείο αναχώρησης στο προαύλιο του σταθμού, εξηγεί η VAG.

Art Nouveau και ξενάγηση για παιδιά

Τα τραμ χρονολογούνται από το 1952 έως το 1960. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το 2000 από τη VAG και τους Φίλους του Τραμ Νυρεμβέργης-Φύρτης.

Όσοι αγαπούν την ατμόσφαιρα των τραμ αντίκες μπορούν επίσης να κάνουν μια βόλτα με το μοντέλο art nouveau.

Το art nouveau βαγόνι 204 με το βοηθητικό βαγόνι 1023 από το 1904 και το 1913 εκτελεί δρομολόγια τα τέσσερα Σάββατα πριν από τα Χριστούγεννα.

Και εδώ, επίσης, θα υπάρχουν Lebkuchen και ζεστό κρασί, ενώ ένας εισπράκτορας με νοσταλγική στολή θα διηγείται ιστορίες από περασμένες εποχές.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.