Δασκάλα νεκρή στην Α9: Η αστυνομία δίνει αμοιβή 5.000 ευρώ

Ένα αυτοκίνητο τρακάρει και στη συνέχεια πέφτουν πυροβολισμοί: Ο δράστης διαφεύγει, μια δασκάλα που εμπλέκεται στο ατύχημα πεθαίνει επί τόπου. Τι συνέβη στον Α9;

Μετά τους θανατηφόρους πυροβολισμούς στην A9 στα μέσα Μαΐου, η αστυνομία του Βρανδεμβούργου αναζητά τώρα περαιτέρω στοιχεία για το μυστηριώδες έγκλημα με φωτογραφίες του αυτοκινήτου του θύματος.

Επιπλέον, έχει προσφερθεί αμοιβή 5.000 ευρώ για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη.

Πυροβολισμοί στον Α9: Η αστυνομία ζητά στοιχεία – Αμοιβή 5.000 ευρώ

Το αυτοκίνητο της γυναίκας που πυροβολήθηκε είχε αρχικά εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα στον Α9 μεταξύ 6 και 6.30 μ.μ. στις 10 Μαΐου.

Λίγο μετά τη σύγκρουση μεταξύ των κόμβων Beelitz και Brück, ένας άγνωστος πυροβόλησε την οδηγό του αυτοκινήτου με πιθανότατα τρεις σφαίρες στην περιοχή της μασχάλης.

Σύμφωνα με την B.Z., όταν βρέθηκε η άψυχη γυναίκα, η μηχανή του οχήματος ήταν ακόμα σε λειτουργία, τα φώτα κινδύνου ήταν αναμμένα και το σπασμένο κλειδί της μηχανής βρισκόταν στη μίζα.

Η γυναίκα που σκοτώθηκε ήταν μια 40χρονη δασκάλα από την περιοχή, όπως αναφέρει η “Märkische Allgemeine Zeitung” (MAZ).

Η γυναίκα είχε ένα παιδί. Η διευθύντρια Barbara Neupauer δήλωσε στη “MAZ”: “Είμαστε σοκαρισμένοι και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε τους δασκάλους και τους μαθητές”.

Εκτεταμένοι έλεγχοι στον τόπο του εγκλήματος

Την Τετάρτη, η αστυνομία πραγματοποίησε εκτεταμένους κυκλοφοριακούς ελέγχους στην περιοχή του τόπου του εγκλήματος. Δεν ανακοινώθηκε τίποτα σχετικά με τα αποτελέσματα.

Η αστυνομία έχει συστήσει ειδική ομάδα για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Η αστυνομία ελπίζει ότι η δημοσίευση των φωτογραφιών του αυτοκινήτου θα δώσει νέα στοιχεία για το μυστηριώδες περιστατικό.

Οι αστυνομικοί αναζητούν μάρτυρες που παρατήρησαν τροχαίο ατύχημα ή “ασυνήθιστο κυκλοφοριακό γεγονός” στον τόπο του εγκλήματος την επίμαχη ώρα.

Επιπλέον, η ομάδα ανθρωποκτονιών ρωτά αν κάποιος είδε πρόσωπα ή οχήματα εκεί στον παράδρομο κατά την επίμαχη περίοδο.

Τα άτομα που είδαν το σταθμευμένο όχημα θα πρέπει επίσης να παρουσιαστούν.

Οποιαδήποτε σχετική πληροφορία μπορεί να διαβιβαστεί τηλεφωνικά στο 0331 5508-2766 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mordkommission.Potsdam@polizei-internet.brandenburg.de.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης