Δημοσκόπηση: Ποια πόλη προτιμούν οι Γερμανοί για το καλοκαίρι;

Newsroom

Η Γερμανία ψηφίστηκε ως η δεύτερη καλύτερη χώρα στον κόσμο

Ρωτήσαμε τους αναγνώστες του t-online σε ποια πόλη προτιμούν να ταξιδεύουν το καλοκαίρι. Υπάρχει ένας ξεκάθαρος νικητής – και ένας εκπληκτικός παλιός γνώριμος.

Από τις αρχές της εβδομάδας, το t-online ρώτησε περισσότερους από 3.000 ανθρώπους σε ποια γερμανική πόλη θα ήθελαν περισσότερο να πάνε διακοπές το καλοκαίρι.

Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο: το Αμβούργο είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για ένα σύντομο ταξίδι.

Σχεδόν κάθε τρίτο άτομο πιστεύει ότι η πόλη της Χανσεατικής έχει να προσφέρει τα περισσότερα.

Η αλληλεπίδραση του ρουστίκ σάντουιτς με ψάρι στο λιμάνι, των ευκαιριών για ψώνια και των αρχιτεκτονικών προσφορών μέσα από την Elbphilharmonie προφανώς πειστική και υπόσχεται καλές στιγμές το καλοκαίρι.

Αυτά τα αποτελέσματα προκαλούν έκπληξη

Η γερμανική πρωτεύουσα, η οποία στην πραγματικότητα είναι γνωστή για το ευρύ φάσμα αξιοθέατων, πολιτισμού και εορταστικών εκδηλώσεων, κατατάχθηκε μόλις στην τέταρτη θέση από τους αναγνώστες του t-online.

Την περασμένη εβδομάδα, το Βερολίνο είχε κερδίσει το τρόπαιο της γερμανικής πρωτεύουσας για singles.

Μια άλλη έκπληξη μπορεί να βρεθεί στην πέμπτη θέση της κατάταξής μας.

Ενώ οι περισσότερες από τις πόλεις της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας δεν άρεσαν ιδιαίτερα στους αναγνώστες μας -τις τελευταίες έξι θέσεις καταλαμβάνουν όλες πόλεις του NRW-, η ποδηλατική και πανεπιστημιακή πόλη του Münster είναι προφανώς ακόμη πιο ενδιαφέρουσα για ένα σύντομο καλοκαιρινό ταξίδι.

Ισορροπία μεταξύ βορρά, ανατολής, νότου και δύσης

Το Μόναχο, με την εγγύτητά του στα κοντινά βουνά, τους πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους, τις πλούσιες μπυραρίες, τον Αγγλικό Κήπο και τον ποταμό Isar, κατάφερε να πείσει λίγο περισσότερο από το 15% του αναγνωστικού κοινού του t-online και έτσι κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Ακολουθεί η “Φλωρεντία του Έλβα”: η Δρέσδη με τις εκτεταμένες όχθες του Έλβα, τα υπέροχα κτίρια όπως η Frauenkirche και τα πολυάριθμα έργα τέχνης, μεταξύ άλλων στο Πράσινο Θόλο – προφανώς πολλοί αναγνώστες δεν θέλουν να το χάσουν.

Μια σημαντική πληροφορία σχετικά με την έρευνα: για λόγους σαφήνειας, η t-online περιόρισε τις απαντήσεις της στις 20 πολυπληθέστερες πόλεις της Γερμανίας.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης