Δράμα στη Καρλσρούη: Έληξε η ομηρία, συνελήφθη ο ύποπτος

Το κέντρο της Καρλσρούης ανασαίνει με ανακούφιση! Ο ύποπτος για την ομηρία του φαρμακείου συνελήφθη από την γερμανική αστυνομία!

Η ζωντανή μετάδοση έδειξε πώς πολλές ειδικές μονάδες της αστυνομίας είχαν τοποθετηθεί μπροστά από την πόρτα του φαρμακείου. Στη συνέχεια ακούστηκε ένας δυνατός κρότος. Στις 9.10 μ.μ. και στη συνέχεια η σύλληψη. Ένας άνδρας ύποπτος συνελήφθη. Η αστυνομία και η εισαγγελία το επιβεβαίωσαν.

Το κτίριο ερευνάται, μέχρι στιγμής δεν έχει τραυματιστεί κανείς κατά τη διάρκεια της επιδρομής. Νωρίτερα, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε ευρείας κλίμακας επιχείρηση λόγω ομηρίας σε φαρμακείο της Καρλσρούης.

Για λόγους τακτικής, η αστυνομία δεν ήθελε να πει τίποτα για τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονταν στο φαρμακείο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με την “Stuttgarter Zeitung”, στο φαρμακείο υπήρχαν δύο όμηροι.

Προηγουμένως, ο ύποπτος απαίτησε μονοψήφιο ποσό εκατομμυρίων για την απελευθέρωση των ομήρων, σύμφωνα με την “Stuttgarter Nachrichten”.

Η αστυνομία βρισκόταν σε επαφή με τον δράστη εδώ και 5 ώρες.

Η πληγείσα περιοχή κοντά είχε αποκλειστεί σε μεγάλη έκταση. Οι αστυνόμοι κάλεσαν τον κόσμο να αποφύγει την περιοχή γύρω από την Ettlinger Straße.

Το Φαρμακείο είχε ήδη δεχθεί “επιδρομή” μία φορά στις 26 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας μασκοφόρος ληστής μπήκε στο φαρμακείο με ένα εργαλείο που έμοιαζε με “πριόνι” για να κλέψει ένα λίτρο μεθαδόνης.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.