Εμπρησμός στην Κολωνία: Άγνωστοι έκαψαν ασθενοφόρα

Γερμανία πυροσβεστική υπηρεσία φωτιά

Το βράδυ της Παρασκευής, η πυροσβεστική υπηρεσία της Κολωνίας χρειάστηκε να σβήσει μια μεγάλη πυρκαγιά. Κάποιος φέρεται να έβαλε φωτιά σε διάφορα οχήματα και η αστυνομία αναζητά μάρτυρες…

Η πυροσβεστική κλήθηκε στην Κολωνία-Lövenich το βράδυ της Πέμπτης. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, επτά ασθενοφόρα έπιασαν φωτιά στην Dieselstraße.

Οι φλόγες εξαπλώθηκαν στα γύρω οχήματα και σε ένα κοντινό κτίριο κατοικιών και εμπορικών καταστημάτων.

Όπως αναφέρει η Express, οι πυροσβέστες χρειάστηκε να διασώσουν εννέα ενήλικες και δύο παιδιά από το φλεγόμενο κτίριο.

Για τη διάσωση χρησιμοποιήθηκε επίσης μια περιστρεφόμενη σκάλα και στη συνέχεια όλα τα άτομα έλαβαν περίθαλψη από γιατρό των επειγόντων περιστατικών.

Αρκετά διαμερίσματα δεν είναι πλέον κατοικήσιμα.

Η αστυνομία υποπτεύεται εμπρησμό

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για εμπρησμό και τα ασθενοφόρα πυρπολήθηκαν σκόπιμα.

Σύμφωνα με το Deutsche Presse-Agentur (dpa), τα επτά ασθενοφόρα φέρονται να είναι αυτά μιας ιδιωτικής εταιρείας υγείας.

Οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν τα οχήματα για στοιχεία που μπορούν να αναλυθούν και θα ελέγξουν επίσης την άμεση περιοχή γύρω από τον τόπο της πυρκαγιάς για στοιχεία.

Το ιστορικό του πιθανού εμπρησμού δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

Ως εκ τούτου, η αστυνομία της Κολωνίας αναζητά τώρα επειγόντως μάρτυρες που έκαναν ύποπτες παρατηρήσεις στην Dieselstraße το βράδυ της Πέμπτης.

Παρακαλούνται να καλέσουν στο τηλέφωνο 0221/229-0 ή να στείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση poststelle.koeln@polizei.nrw.de.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης