Επίθεση με λέιζερ δέχτηκε γερμανικός πύργος αεροδρομίου

Η αστυνομία του Ανόβερου αναζητά μάρτυρες μετά από μια ασυνήθιστη επίθεση με λέιζερ στον πύργο του αεροδρομίου στο Ανόβερο. Ποιος παρατήρησε κάτι;

Η αστυνομία του Ανόβερου αναζητά μάρτυρες για την έρευνα σχετικά με μια επίθεση με λέιζερ στον πύργο του αεροδρομίου στην πρωτεύουσα του κρατιδίου.

Το βράδυ της Δευτέρας, άγνωστος έστρεψε έναν δείκτη λέιζερ από νοτιοδυτική κατεύθυνση προς τους υπαλλήλους του πύργου του αεροδρομίου του Ανόβερου.

Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε εναέρια κυκλοφορία, αλλά η πράξη εξακολουθεί να θεωρείται επικίνδυνη παρέμβαση στην εναέρια κυκλοφορία, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας του Ανόβερου.

Ο στόχος είναι ασυνήθιστος- στο παρελθόν, τέτοιες απόπειρες διατάραξης τείνουν να κατευθύνονται προς τα πιλοτήρια των αεροσκαφών.

Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνα για επικίνδυνη παρέμβαση στην εναέρια κυκλοφορία.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.