Γερμανία: Επιβάτες αναφέρουν ούρα, κόπρανα και εμετό σε σταθμούς

Γερμανία: Επιβάτες αναφέρουν ούρα, κόπρανα και εμετό σε σταθμούς

Εάν ταξιδεύετε στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Νυρεμβέργης, δεν είναι σπάνιο να αντικρίσετε ένα δυσάρεστο θέαμα. Από τοίχους με υπολείμματα εμετού μέχρι υπολείμματα στον ανελκυστήρα. Πολλοί επιβάτες ντρέπονται για τη DB και τη VAG.

Ούρα και σωροί περιττωμάτων στη Νυρεμβέργη

Ο Ludwig Markert ήρθε αντιμέτωπος με ένα αηδιαστικό θέαμα στο Königstorpassage, έφτασε μέχρι το ασανσέρ.

Στο δρόμο του προς τα εκεί, παρέκαμψε λίμνες ούρων, η μυρωδιά των οποίων του προκαλούσε αηδία. Και το πράγμα χειροτέρευε: “Κάποιος πρέπει να αφόδευσε στο ασανσέρ. Δυστυχώς τους παρέβλεψα όταν μπήκα μέσα και πέρασα μέσα από τα “υπολείμματα”.

Όταν ο Markert ρώτησε έναν άνδρα που σκούπιζε βρωμιές μπροστά από τον ανελκυστήρα για τις ακαθαρσίες, εκείνος απλώς του είπε ότι δεν τον αφορά.

Εμετός στις σκάλες

Παρόμοιες εμπειρίες είχε και η Heidi Brunner στον σταθμό του μετρό Frankenstraße.

“Οι σκάλες προς την έξοδο Pillenreutherstraße/Sperberstraße και εν μέρει και ο τοίχος ήταν λερωμένοι με εμετό από την κορυφή μέχρι το κάτω μέρος της πλατφόρμας”, λέει ενοχλημένη.

Ακόμα και όταν πέρασε αργότερα και ξανά τις επόμενες ημέρες, υπήρχαν ακόμα σημάδια εκεί.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης