Γερμανία: Άνδρας ντυμένος δήμιος προκαλεί αναστάτωση

Ένας άνδρας ντυμένος δήμιος με ένα σπαθί επίδειξης προκάλεσε την παρέμβαση της αστυνομίας στην περιοχή της παλιάς πόλης του Esslingen στη νοτιοδυτική Γερμανία.

Οι μάρτυρες ανησύχησαν προφανώς ότι επίκειται μια πράξη βίας όταν είδαν αυτό που αποδείχθηκε ότι ήταν ένας περφόρμερ σε μια μεσαιωνική ξενάγηση στην πόλη, ανακοίνωσε η αστυνομία το Σάββατο.

Ειδοποίησαν την αστυνομία για έναν “μασκοφόρο άνδρα με τουφέκι”, ανέφερε η αστυνομία.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί απέκλεισαν μερικώς την πλατεία της αγοράς όπου εντοπίστηκε ο άνδρας την Παρασκευή.

Η αστυνομία κατάφερε στη συνέχεια να εντοπίσει τον “δήμιο” στο κελάρι ενός κοντινού σπιτιού – και διαπίστωσε ότι ο άνδρας πράγματι ετοιμαζόταν εκεί για την ξενάγησή του στην πόλη.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.