Γερμανία: Άντρας συνελήφθη να ταξιδεύει στο εξωτερικό σκαλί τρένου

Ένας άνδρας στη Γερμανία συνελήφθη να ταξιδεύει στο εξωτερικό ενός περιφερειακού τρένου που έτρεχε με 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Μόλις τον έπιασαν είπε στην αστυνομία ότι ταξίδεψε στο εξωτερικό σκαλοπάτι επειδή είχε ξεχάσει τη μάσκα προσώπου του.

Άνδρας “καβαλάει” εξωτερικά τρένο που τρέχει με 100 χλμ/ώρα

Ένας άνδρας στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία συνελήφθη από την αστυνομία αφού ανέβηκε στο εξωτερικό ενός τρένου που κινούνταν με 100 χλμ/ώρα.

Ο άνδρας, ο οποίος ανέβηκε στο τρένο στο Λεβερκούζεν, στάθηκε σε ένα εξωτερικό σκαλοπάτι του τρένου και κρατήθηκε μέχρι να τον ανακαλύψουν οι επιβάτες που κοιτούσαν από το παράθυρο.

Η υπεραστική αμαξοστοιχία είχε διανύσει περίπου ένα χιλιόμετρο από τη συνοικία Οπλάντεν του Λεβερκούζεν προτού εντοπιστεί ο άνδρας και ο μηχανοδηγός ακινητοποιήσει το τρένο.

Ανέβηκε εξωτερικά του τρένου γιατί ξέχασε τη μάσκα προσώπου FFP2

Μόλις ανακαλύφθηκε ο 36χρονος, δύο υπάλληλοι της σιδηροδρομικής εταιρείας τον συνέλαβαν και τον έθεσαν υπό κράτηση.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, τους είπε ότι είχε πάρει την απόφαση να ανέβει στο εξωτερικό σκαλοπάτι του τρένου επειδή είχε ξεχάσει τη μάσκα προσώπου του.

Αν και οι απαιτήσεις για μάσκες προσώπου έχουν καταργηθεί σε ορισμένα μέρη της Γερμανίας, εξακολουθούν να είναι υποχρεωτικές στα υπεραστικά τρένα.

Στην συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ο άνδρας ήταν γνωστός στις αρχές για προηγούμενα αδικήματα κλοπής και αντίσταση κατά της σύλληψης.

Ο ισχυρισμός του ότι αποφάσισε να ανέβει στο εξωτερικό του ταχέως κινούμενου τρένου επειδή είχε ξεχάσει τη μάσκα του βασίστηκε στη δική του παράξενη λογική: ότι ως καταζητούμενος εγκληματίας θα τραβούσε την προσοχή πάνω του μέσα στο τρένο, όπου όλοι οι άλλοι θα φορούσαν μάσκα.

Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.