Γερμανία: Χαλαρώσεις μέτρων στην εστίαση στη Βαυαρία

Σε συνεδρίασή του την Τετάρτη, το υπουργικό συμβούλιο της Βαυαρίας αποφάσισε τη χαλάρωση μέτρων από την Παρασκευή (4 Μαρτίου) που είχαν συμφωνηθεί προηγουμένως από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τις κυβερνήσεις των ομόσπονδων κρατιδίων.

Η Γερμανία καταργεί τη λίστα με τις χώρες υψηλού κινδύνου

Μεταξύ άλλων, ο κανόνας 3G θα ισχύει στα εστιατόρια της Βαυαρίας – ακόμη και οι ανεμβολίαστοι θα έχουν ξανά πρόσβαση σε εστιατόρια και καφετέριες.

Επιπλέον, τα κλαμπ και οι ντισκοτέκ στο κρατίδιο της Βαυαρίας θα επιτραπεί να ανοίξουν ξανά, αλλά εδώ θα ισχύει ο κανόνας 2G+.

Τα όρια των θεατών θα χαλαρώσουν επίσης: στο μέλλον, θα επιτρέπεται η χρήση της χωρητικότητας κατά 75% για πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις – με μέγιστο αριθμό 25.000 θεατών.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.