Γερμανία: Διαθέσιμα εισιτήρια για το τρένο European Sleeper

Γερμανία: Διαθέσιμα εισιτήρια για το τρένο European Sleeper

Roll up, roll up, τα εισιτήρια είναι τώρα διαθέσιμα για το τρένο European Sleeper μεταξύ Βερολίνου, Βρυξελλών, Αμβέρσας και σύντομα Λονδίνου. Αν θέλετε να δείτε την Ευρώπη με λίγα χρήματα αυτό το καλοκαίρι, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε κράτηση.

Ανοιχτά εκδοτήρια εισιτηρίων για το νυχτερινό τρένο Βερολίνο-Βρυξέλλες

Τα εισιτήρια για τη νέα γραμμή European Sleeper που εκτελεί το δρομολόγιο μεταξύ Βερολίνου, Ντέβεντερ, Άμστερνταμ, Ρότερνταμ, Αμβέρσας και Βρυξελλών είναι πλέον διαθέσιμα προς πώληση.

Αν και η γραμμή δεν θα ξεκινήσει να λειτουργεί πριν από τις 25 Μαΐου 2023, ο προγραμματισμός του ταξιδιού σας μέσω της βόρειας Ευρώπης είναι ήδη εφικτός.

Τα τρένα, τα οποία αναχωρούν από το Hauptbahnhof του Βερολίνου στις 10.56 μ.μ. κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή και φτάνουν στις Βρυξέλλες στις 9.27 π.μ., είναι πλέον ανοιχτά για κρατήσεις.

Σε περισσότερα καλά νέα για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με τρένο, η νέα σύνδεση θα επεκταθεί επίσης για να συμπεριλάβει τη Δρέσδη και την Πράγα από το 2024, ενώ στο άλλο άκρο της γραμμής, κάνει ένα ταξίδι προς το Λονδίνο και το Ηνωμένο Βασίλειο ταχύτερο μέσω της σύνδεσης Eurostar.

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο European Sleeper;

Αν είστε σούπερ πρόθυμοι να νιώσετε την ελευθερία και τη συγκίνηση του να πηδάτε στο τρένο με το sleeper, αφήνοντας πίσω σας τις ουρές στο αεροδρόμιο, τα εισιτήρια για την πρώτη ημέρα που το Sleeper θα εκτελεί δρομολόγια από το Βερολίνο προς τις Βρυξέλλες θα σας κοστίσουν 99 ευρώ για τη φθηνότερη επιλογή – μια φαρδιά θέση σε ένα κουπέ των έξι ατόμων.

Με 129 ευρώ θα έχετε ένα κρεβάτι “comfort” δύο αστέρων σε καμπίνα έξι ατόμων.

Ελέγξτε τον ιστότοπο του European Sleeper για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης