Γερμανία: Κέρδισε 1 εκατομμύριο και το κατάλαβε μετά από μήνες

Ένας άνδρας από το Μόναχο μπορεί να χαρεί για το κέρδος του από το λαχείο του ενός εκατομμυρίου μετά από μια καθυστέρηση. Ο άντρας κουβαλούσε το νικητήριο λαχείο μαζί του για μήνες…

Χρειάστηκαν περισσότεροι από δύο μήνες για να μάθει ο νικητής την καλή του τύχη. “Πάντα παίζω για υψηλά τζακ ποτ” εξήγησε ο 50χρονος από το Μόναχο, ο οποίος κουβαλούσε την απόδειξη του ενός εκατομμυρίου στο χαρτοφύλακά του από την τελευταία του συμμετοχή στο Eurojackpot τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με την Κρατική Διοίκηση Λοταρίας και Καζίνο, ο άνδρας αντιλήφθηκε τα κέρδη του μόνο όταν πήγε σε ένα κατάστημα λοταρίας για να παίξει ξανά.

Ο περιστασιακός παίκτης είχε παρατηρήσει τη νίκη του τυχαία

“Είχα λίγο χρόνο μέχρι να έρθει το λεωφορείο και το τζακ ποτ είναι τόσο υψηλό. Γι’ αυτό έδωσα γρήγορα ένα νέο δελτίο στο πρακτορείο δίπλα από την στάση του λεωφορείου.

Ταυτόχρονα, έλεγξα το παλιό μου δελτίο από τον Νοέμβριο και μου είπαν ότι είχα κερδίσει ένα κεντρικό έπαθλο άνω των 2.500 ευρώ.

Στο σπίτι, έλεγξα τις ακριβείς αποδόσεις και συνειδητοποίησα ότι είχα κερδίσει 1,2 εκατομμύρια. Καταπληκτικό!” λέει ο ανακουφισμένος ο νέος εκατομμυριούχος.

Το μικρό κομμάτι χαρτί ήταν άλλωστε η μόνη απόδειξη για τα κέρδη του που ξεπερνούσαν τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.