Γερμανία: Μεγάλη ανάκληση πουρέ μήλου – Προσοχή!

Μεγάλη ανάκληση πουρέ μήλου (Apfelmus) στη Γερμανία: Προσοχή! Αυτό το προϊόν ενέχει κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού…

Συνιστάται προσοχή κατά την κατανάλωση Apfelmus: Ένας κατασκευαστής πρέπει να ανακαλέσει το προϊόν του. Υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού από θραύσματα γυαλιού.

Η ανάκληση της επηρεαζόμενης Apfelmus αφορά ένα προϊόν του κατασκευαστή Dawtona.

Όπως αναφέρει το Lebensmittelwarnung.de, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχουν θραύσματα γυαλιού.

Καθώς αυτά μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρούς τραυματισμούς στην περιοχή του στόματος και του λαιμού καθώς και στο στομάχι κατά την κατάποση, συνιστάται έντονα η μη κατανάλωσή τους.

Συγκεκριμένα επηρεάζεται η “Harvest Best Apfelmus” σε βάζο των 720g από την Dawtona με αριθμό παρτίδας WRN: 87605341, EAN: 5712872854890 και ημερομηνία λήξης 11.03.2025.

Τα προϊόντα πωλήθηκαν σε υποκαταστήματα του discounter Netto. Εάν έχετε ένα από τα επηρεαζόμενα προϊόντα στο σπίτι σας, μπορείτε να το επιστρέψετε στα καταστήματα Netto χωρίς την προσκόμιση απόδειξης για επιστροφή της τιμής αγοράς.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.