Γερμανία: Μηχάνημα ανακύκλωσης δέχεται 100 μπουκάλια ταυτόχρονα

Ένα νέο μηχάνημα ανακύκλωσης μπουκαλιών θα φέρει επανάσταση στην επιστροφή των άδειων μπουκαλιών. Το Tomra R1 υποτίθεται ότι μπορεί να δέχεται έως και 100 φιάλες ταυτόχρονα…

Με το νέο μηχάνημα ανακύκλωσης, οι μεγάλες ουρές για την επιστροφή των κενών θα ανήκουν στο μέλλον στο παρελθόν.

Έως και 100 φιάλες ταυτόχρονα

Το μηχάνημα ανακύκλωσης από τη νορβηγική εταιρεία Tomra Systems μπορεί να δέχεται έως και 100 μπουκάλια και κουτιά κατοικίδιων ζώων μιας χρήσης και επιστροφής ταυτόχρονα.

Αντί να τα βάζουν ένα προς ένα στην υποδοχή του μηχανήματος, όπως στο παρελθόν, οι καταναλωτές μπορούν να “ρίχνουν τα πάντα στο μεγάλο άνοιγμα του Tomra R1 ταυτόχρονα”, αναφέρει η ιστοσελίδα της εταιρείας.

Αυτό καθιστά τη διαδικασία επιστροφής έως και 5 φορές ταχύτερη, καθαρότερη και πιο βολική.

Σε συνολικά 30 καταστήματα Netto, Kaufland και Aldi στη Γερμανία, οι πελάτες μπορούν ήδη να επιστρέφουν τα κενά τους σε ένα τέτοιο μηχάνημα, όπως αναφέρει η rtl.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.