Γερμανία: Πιο σημαντικοί οι παραβάτες μέτρων από το όριο ταχύτητας

Ο αγώνας κατά των παραβατών των μέτρων είναι πιο σημαντικός από ό,τι κατά των παραβατών ορίων ταχύτητας στο δρόμο

Ο υπουργός Εσωτερικών Joachim Herrmann θεωρεί ότι η καταπολέμηση των παραβάσεων των μέτρων της πανδημίας είναι πιο σημαντική από την καταπολέμηση των οδηγών που τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα και των παραβατών στάθμευσης.

Ο ίδιος δήλωσε στην Deutsche Presse-Agentur στο πλαίσιο της διάσκεψης των υπουργών Εσωτερικών στη Στουτγάρδη ότι πρέπει να διασφαλιστεί ότι όσα αποφασίστηκαν στη διάσκεψη των πρωθυπουργών ακολουθούνται πιστά.

“Υπάρχει μια μικρή μειοψηφία που πιστεύει ότι αυτό μπορεί να αγνοηθεί. Εδώ είναι που πρέπει να παρέμβει η αστυνομία”.

Η συμμόρφωση με τους κανονισμούς της πανδημίας αποτελεί πλέον προτεραιότητα, είπε. “Αυτό είναι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή από τον έλεγχο των παραβάσεων στάθμευσης ή της υπερβολικής ταχύτητας”, είπε.

“Ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από την πανδημία, εκεί πρέπει να θέσει προτεραιότητα η αστυνομία”.

Υποστήριξε το GRland.info

Βοήθησε την συντακτική μας ομάδα να προσφέρει έγκαιρα και έγκυρα ενημερωτικά άρθρα στην ελληνική γλώσσα. Γίνε συνδρομητής με 4,99 τον μήνα! Περισσότερα, ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.