Γερμανία: Σκύλος ζώσει το αφεντικό του από τις φωτιές

Ένας ένοικος του σπιτιού κοιμόταν ήδη όταν ξέσπασε η φωτιά. Το γάβγισμα του σκύλου του ξύπνησε τον άνδρα πάνω στην ώρα. Και οι δύο είναι σώοι.

Το γάβγισμα του σκύλου του ξύπνησε έναν άνδρα στο Petersaurach (περιοχή Ansbach-Βαυαρία) ακριβώς την ώρα που ξέσπασε πυρκαγιά.

Ο 69χρονος κατάφερε στη συνέχεια να φύγει από το σπίτι μαζί με το σκύλο, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο άνδρας και ο τετράποδος φίλος του δεν έπαθαν τίποτα.

Μια μονοκατοικία καίγεται στο Petersaurach (Ansbach): Ζημιές τουλάχιστον 100.000 ευρώ

Η πυρκαγιά στην μονοκατοικία προκάλεσε ζημιές τουλάχιστον 100.000 ευρώ το βράδυ της Τρίτης, 10 Ιανουαρίου. Ο επάνω όροφος και η σοφίτα κάηκαν. Η αιτία είναι ακόμη ασαφής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένοικος κοιμόταν στο ισόγειο όταν ξέσπασε η πυρκαγιά. Το σπίτι είναι μη κατοικήσιμο μέχρι νεωτέρας.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης