Επικίνδυνος ελιγμός: Σύγκρουση με περιπολικό και 4 τραυματίες

Ένα περιπολικό της αστυνομίας συγκρούστηκε στο Χάναου κατά τη διάρκεια περιπολίας στην Έσση. Η αστυνομία αναζητά τώρα μάρτυρες…

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε ατύχημα με περιπολικό της αστυνομίας στο Χάναου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ατύχημα ενδέχεται να προκλήθηκε από έναν ελιγμό του περιπολικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το περιπολικό οδηγούσε στην Aschaffenburger Straße με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης το απόγευμα της Δευτέρας, όταν συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο Renault κοντά στην August-Bebel-Straße.

Ο δρόμος έκλεισε για πάνω από δύο ώρες

Ο 26χρονος οδηγός του περιπολικού, μια 21χρονη αστυνομικός και ένας 40χρονος αστυνομικός, καθώς και η 27χρονη οδηγός του άλλου αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο ατύχημα τραυματίστηκαν ελαφρά.

Το επτάχρονο παιδί τους και μια άλλη αστυνομικός δεν τραυματίστηκαν.

Ο δρόμος έκλεισε για περίπου δύο ώρες και τα δύο αυτοκίνητα χρειάστηκε να ρυμουλκηθούν. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η συνολική ζημιά ανέρχεται σε 16.000 ευρώ.

Η ακριβής πορεία του ατυχήματος δεν έχει ακόμη “διευκρινιστεί οριστικά”, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, είναι γνωστό ότι “ο οδηγός του αστυνομικού οχήματος, καθ’ οδόν προς μια αποστολή και χρησιμοποιώντας φάρους, προφανώς θέλησε να πραγματοποιήσει έναν ελιγμό στροφής” προκειμένου να “περάσει στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας”.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τώρα μάρτυρες που παρατήρησαν το ατύχημα.

Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να ληφθεί στο τηλέφωνο 06181 9597-0.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης