Γυμνός ποδηλάτης παρενοχλεί επισκέπτες του νεκροταφείου

Ένα ασυνήθιστο θέαμα σε ένα νεκροταφείο βόρεια του Έμντεν: ένας άνδρας οδηγεί ένα ποδήλατο μέσα στην περιοχή. Στη συνέχεια βγάζει τα ρούχα του.

Η αστυνομία στην Ανατολική Φρισία αναζητά επί του παρόντος έναν ύποπτο επιδειξίας, ο οποίος φέρεται να παρενοχλεί επισκέπτες ενός νεκροταφείου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο, ο άνδρας οδήγησε ένα ποδήλατο, μόνο ελαφρά ντυμένος, μέσα από το νεκροταφείο στο Tholenswehr, βόρεια του Emden, γύρω στη 1.55 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στη συνέχεια γδύθηκε μπροστά σε αρκετούς ανθρώπους και προέβη σε “επιδειξιομανείς πράξεις”.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο ύποπτος ήταν περίπου 30 έως 40 ετών και είχε φαλακρό κεφάλι. Οι μάρτυρες τον περιέγραψαν επίσης ως σωματώδη.

Λέγεται ότι έχει ύψος περίπου 1,75 με 1,80 μέτρα και φορούσε πουκάμισο με κόκκινα γράμματα και κοντό μαύρο σορτσάκι τη στιγμή του εγκλήματος.

Το ποδήλατό του περιγράφεται ως το λεγόμενο ολλανδικό ποδήλατο.

Η αστυνομία του Έμντεν αναζητά μάρτυρες του περιστατικού. Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να ληφθεί στο τηλέφωνο 04921-8910.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης