Γερμανός χασάπης έκρυψε την νεκρή μητέρα του σε καταψύκτη

Βρέθηκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα στην Άνω Φραγκονία. Οι κάτοικοι στο Bad Staffelstein ανακάλυψαν έναν νεκρό γείτονα (45) από το παράθυρο…

Ενημερώθηκε η αστυνομία και οι αστυνομικοί βρήκαν άλλο ένα πτώμα στο σπίτι – στον καταψύκτη. Στο διαμέρισμα βρέθηκε η μητέρα Annegret (70) του νεκρού κρεοπώλη Markus W.

Οι ερευνητές υποθέτουν φυσικό θάνατο και στις δύο περιπτώσεις. Μόλις τώρα, δέκα ημέρες αργότερα, η αστυνομία ενημέρωσε το κοινό.

Ο γιος πιθανότατα συνέχισε να εισπράττει σύνταξη από τη νεκρή μητέρα

Μετά τη νεκροψία-νεκροτομή: “Οι μέχρι τώρα έρευνες έδειξαν ότι η γυναίκα πέθανε από φυσικά αίτια πριν από αρκετούς μήνες”, συνεχίζει η αστυνομία.

Η αστυνομία υποθέτει ότι ο Markus W. κράτησε τη μητέρα του στο σπίτι μετά το θάνατό της, προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει τα κοινωνικά επιδόματα της γυναίκας.

Η νεκρή μητέρα ήταν συχνά στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, οι γονείς μετακόμισαν στο χωριό πριν από χρόνια. Ο γιος Markus γεννήθηκε εκεί. Όταν το αγόρι ήταν δέκα ετών, ο πατέρας του λέγεται ότι πέθανε.

Η μητέρα Άνεγκρετ λέγεται ότι βρισκόταν συχνά στο περιφερειακό νοσοκομείο – γι’ αυτό και δεν έλειπε από κανέναν στο χωριό.

Ο Markus W. έμαθε το επάγγελμα του κρεοπώλη στο Bad Staffelstein. Λέγεται ότι έζησε απομονωμένος στο χωριό για ένα χρόνο. Οι γείτονες τον περιγράφουν ως ταλαντούχο στις χειροτεχνίες, ενώ τα αυτοκίνητα λέγεται ότι ήταν το χόμπι του.

Η μητέρα του είχε να εμφανιστεί στο χωριό για περίπου ένα χρόνο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.