Γερμανός σέρνει στα δικαστήρια εστιατόριο για ακριβή σαμπάνια

Ένας άνδρας στο Ντίσελντορφ έμπλεξε λίγο-λίγο με τη σαμπάνια, οδηγώντας τον ίδιο και τους υπεύθυνους μιας γαλλικής μπρασερί σε δικαστική διαμάχη για έναν υπέρογκο λογαριασμό.

Ο άνδρας από το Ντίσελντορφ πήγε στα δικαστήρια το γαλλικό εστιατόριο

Ένας άνδρας που ίσως ήταν πολύ πρόθυμος να κάνει επίδειξη κατέληξε τώρα να φέρει στα δικαστήρια μια γαλλική μπρασερί για μια παρεξηγημένη παραγγελία σαμπάνιας.

Σε μια βραδινή έξοδο στο Mon Ami Maxi στο Ντίσελντορφ, ο άνδρας ζήτησε μια “ειδική φιάλη” για το τραπέζι του, ίσως για να γιορτάσει μια νέα προμήθεια ή μια αύξηση του μισθού του με τους συνδαιτυμόνες του.

Ο σομελιέ του εστιατορίου δέχτηκε, προσφέροντας στην παρέα ένα μπουκάλι Roederer Cristal 6 λίτρων, αξίας 13.000 ευρώ.

Χωρίς να καταλάβει την τιμή, ο θαμώνας δέχτηκε το μπουκάλι, άρπαξε ένα μαχαίρι και έκανε το δικό του σαμπράζ για να εντυπωσιάσει τους υπόλοιπους καλεσμένους του.

Τρόμαξε μόλις αντίκρισε τον λογαριασμό

Ενώ μπορεί να ντράπηκε μετά από μια τόσο ανόητη, μάτσο πράξη, τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμα.

Όταν έφτασε ο λογαριασμός, η νηφαλιότητα επανήλθε αμέσως στη θέα της εξαψήφιας τιμής που ήταν τυπωμένη στην απόδειξή του.

Ο άνδρας που έπινε σαμπάνια ισχυρίζεται ότι ο σερβιτόρος έπρεπε να του είχε αναφέρει την τιμή των 13.000 ευρώ πριν οριστικοποιήσει την παραγγελία, και δεδομένου ότι οι υπεύθυνοι του Mon Amis Maxi λένε ότι ο πελάτης ήταν αυτός που έκανε λάθος, η υπόθεση θα διευθετηθεί στο περιφερειακό δικαστήριο της γερμανικής πόλης στις 15 Μαΐου.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης