Οι γιατροί αφαιρούν κατσαρίδα από τον κόλπο γυναίκας

Γιατροί στην Ονδούρα βρήκαν μια κατσαρίδα στον κόλπο μιας γυναίκας. Το πώς βρέθηκε εκεί το έντομο είναι ένα ανοιχτό ερώτημα…

Περίεργη είδηση από το κράτος της Ονδούρας στην Καραϊβική: Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα “Daily Mail”, ένας γιατρός χρειάστηκε να αφαιρέσει μια κατσαρίδα από τον κόλπο μιας γυναίκας.

Η γυναίκα, για την οποία δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες, προφανώς προσήλθε στην κλινική επειδή αισθάνθηκε μια “εξαιρετικά περίεργη” αίσθηση στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων.

Ένιωθε πολύ “ανήσυχη, διεγερμένη, ιδρωμένη”, συνεχίζει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Η εξέταση που ακολούθησε αποκάλυψε ότι υπήρχε μια νεκρή κατσαρίδα στον κόλπο της γυναίκας.

Ο γυναικολόγος που αντιμετώπισε την υπόθεση δήλωσε: “Όταν εξέταση τη γυναίκα, μπόρεσα να δω ότι επρόκειτο για ένα έντομο. Στην πραγματικότητα, χρειάστηκε να βγάλω μια κατσαρίδα”.

Γιατρός βρίσκει συχνότερα αντικείμενα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων των ασθενών του

Το έντομο αφαιρέθηκε αμέσως. Δεν είναι γνωστό πώς το ζώο κατάφερε να εισέλθει στον κόλπο της γυναίκας.

Μετά από περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, οι γιατροί άφησαν τη γυναίκα ελεύθερη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι γιατροί στην πρωτεύουσα Τεγουσιγάλπα της Ονδούρας είχαν επανειλημμένα αντιμετωπίσει στο παρελθόν αντικείμενα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων των ασθενών, όπως η αφαίρεση σεξουαλικών παιχνιδιών ή προφυλακτικών.

Η εύρεση μιας κατσαρίδας, ωστόσο, ήταν κάτι πρωτόγνωρο ακόμη και γι’ αυτούς.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης