Γυναίκα καταπλακώθηκε από το μετρό και επέζησε στο Μόναχο

Γερμανία: Αστυνομικοί έσωσαν ένα μωρό από βέβαιο θάνατο

Στο Μόναχο, μια γυναίκα έπεσε ξαφνικά στις γραμμές και καταπλακώθηκε από τρένο του μετρό. Η πυροσβεστική κατάφερε να διασώσει την τραυματισμένη γυναίκα κάτω από το τρένο.

Μια γυναίκα έπεσε στις γραμμές στον σταθμό του μετρό Neuperlach και καταπλακώθηκε από τρένο. Η 30χρονη επέζησε από το ατύχημα με σοβαρά τραύματα και διασώθηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία του Μονάχου.

Τρένο του μετρό παρέσυρε γυναίκα στο Μόναχο – η πυροσβεστική κατάφερε να σώσει την τραυματισμένη γυναίκα

Η γυναίκα έπεσε στην κοίτη των γραμμών το μεσημέρι της Τετάρτης και παρέμεινε ακίνητη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ο λόγος θα μπορούσε να είναι μια ξαφνική αδιαθεσία.

Λίγη ώρα αργότερα, ένας συρμός του μετρό μπήκε στο σταθμό και παρέσυρε τη γυναίκα.

Αφού έλαβαν κλήση έκτακτης ανάγκης από την MVG, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εξασφάλισαν ότι η αμαξοστοιχία είχε ακινητοποιηθεί και ότι η περιοχή των γραμμών ήταν ελεύθερη, και πέρασαν κάτω από την αμαξοστοιχία με ένα φορείο με καλάθι έλξης.

Μόλις έφτασαν στη νεαρή γυναίκα, μπόρεσαν να ξεκινήσουν τα πρώτα ιατρικά μέτρα. Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, η άτυχη γυναίκα απεγκλωβίστηκε μέσω του φρεατίου διάσωσης και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ με προορισμό το νοσοκομείο.

Γυναίκα στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα στο Neuperlach

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου συνοδευόμενο από τον γιατρό έκτακτης ανάγκης μετέφερε την ασθενή σε νοσοκομείο του Μονάχου.

Η ομάδα παρέμβασης σε καταστάσεις κρίσης (KIT), η οποία επίσης ειδοποιήθηκε, περιέθαλψε τους δύο οδηγούς του μετρό και έναν περαστικό στον τόπο του ατυχήματος.

Η αστυνομία έχει αρχίσει να ερευνά τα αίτια του ατυχήματος. Υπήρχαν σημαντικά εμπόδια στην κυκλοφορία του μετρό.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης