Γερμανία: Η αστυνομία αναζητά οπλισμένη συμμορία παιδιών

Δύο αγόρια απειλούνται με όπλο – οι φερόμενοι ως δράστες λέγεται ότι δεν ήταν μεγαλύτεροι από 16 ετών. Τώρα η αστυνομία τους αναζητά.

Δύο μήνες μετά τη ληστεία δύο παιδιών από τη Χέρνη, η αστυνομία αναζητά ύποπτους ληστές σχεδόν εξίσου μικρής ηλικίας με φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, στις 17 Σεπτεμβρίου, δύο από την καταζητούμενη ομάδα είχαν απειλήσει με πιστόλι έναν 14χρονο στο ημιώροφο του σταθμού Riemke Markt του μετρό και του ζήτησαν χρήματα.

Οι ίδιοι οι ύποπτοι λέγεται ότι είναι μόλις 16 ετών. Επειδή προφανώς δεν έχουν βρεθεί ακόμα εβδομάδες μετά το περιστατικό, η αστυνομία του Μπόχουμ απευθύνεται τώρα στο κοινό με φωτογραφίες – και προειδοποιεί για τα αγόρια.

Ερευνητές: “Να ενημερώσετε οπωσδήποτε την αστυνομία”.

“Δεδομένου ότι τα καταζητούμενα αγόρια μπορεί να είναι οπλισμένα, ενημερώστε σε κάθε περίπτωση την αστυνομία και μην μιλάτε με τους υπόπτους!”, τονίζουν οι ερευνητές.

Αντίθετα, λένε, οι άνθρωποι πρέπει να καλούν το 911 σε επείγουσες περιπτώσεις.

Οι δύο έφηβοι ύποπτοι είχαν αναζητηθεί με περιγραφές λίγο μετά το περιστατικό. Ο ένας από αυτούς έχει ύψος 1,70 έως 1,75 μέτρα, είναι λεπτός και έχει μαύρα μαλλιά που φτάνουν μέχρι τα αυτιά του. Έχει επίσης καστανά μάτια και ελαφρύ μουστάκι.

Ο δεύτερος άνδρας ήταν επίσης λεπτός και είχε μαύρα μαλλιά. Η υπόλοιπη ομάδα ήταν παρόμοια με εκείνον, σύμφωνα με την αρχική έκθεση της αστυνομίας.

Όποιος αναγνωρίζει τα παιδιά στην κεντρική φωτογραφία μπορεί να το αναφέρει στους ερευνητές καλώντας στο 0234 909-8150 ή -4441.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.