Κίνδυνος: Η Maggi ανακαλεί ζωμό για προληπτικούς λόγους

Υπάρχει κίνδυνος εξαιτίας γυάλινων συστατικών σε βάζα ζωμού Maggi: Ο όμιλος Nestlé ανακαλεί διάφορες παρτίδες του τροφίμου ως προληπτικό μέτρο…

Ο κατασκευαστής Maggi έχει ανακαλέσει διάφορους ζωμούς σε βάζα. Ο όμιλος Nestlé, στον οποίο ανήκει η μάρκα Maggi, δήλωσε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο “γυάλινα συστατικά να εισέλθουν στο προϊόν από τη συσκευασία” λόγω μιας παρατυπίας στο γυαλί.

Η ανάκληση έχει “προληπτικό χαρακτήρα”.

Ανάκληση Maggi: επηρεάζονται διαφορετικοί αριθμοί παρτίδων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από την ανάκληση επηρεάζονται διάφοροι αριθμοί παρτίδων ζωμού λαχανικών σε βαζάκια των 119 γραμμαρίων, διαυγούς ζωμού σε βαζάκια των 101 γραμμαρίων, ζωμού κοτόπουλου σε βαζάκια των 92 γραμμαρίων και ζωμού με μοσχάρι σε βαζάκια των 108 γραμμαρίων, το καθένα με ημερομηνία λήξης τον Απρίλιο του 2024.

Όποιος έχει αγοράσει ένα τέτοιο προϊόν από τις 19 Απριλίου και μετά, θα πρέπει να μην το καταναλώσει προληπτικά και μπορεί να ζητήσει τα χρήματά του πίσω χωρίς να προσκομίσει την απόδειξη.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης