Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ντίσελντορφ προσφέρει δωρεάν εισιτήρια

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ντίσελντορφ προσφέρει δωρεάν εισιτήρια

Ο γερμανικός ποδοσφαιρικός σύλλογος Fortuna Düsseldorf θα μοιράσει δωρεάν εισιτήρια για τρεις από τους αγώνες της επόμενης σεζόν, με την ελπίδα ότι θα ενθαρρύνει την τοπική υποστήριξη στη γερμανική πόλη.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ θα μοιράσει δωρεάν εισιτήρια

Ο γερμανικός σύλλογος της δεύτερης κατηγορίας Fortuna Düsseldorf ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για ορισμένους από τους αγώνες της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Η διοίκηση της ομάδας ελπίζει ότι η περιορισμένη προσφορά θα συσφίξει τους δεσμούς μεταξύ των φιλάθλων, του συλλόγου και της πόλης στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.

Μέχρι στιγμής έχει προγραμματιστεί μια πιλοτική φάση για την επόμενη σεζόν, η οποία θα περιλαμβάνει δωρεάν εισιτήρια για τουλάχιστον τρία εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα στη 2. Bundesliga.

Κάθε οπαδός της Fortuna θα μπορεί να δηλώσει το ενδιαφέρον του για ένα εισιτήριο σε αυτά τα τρία παιχνίδια σε μια πλατφόρμα που δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί και θα συμμετέχει σε κλήρωση εισιτηρίων.

Η πολιτική αυτή θα κοστίσει στον σύλλογο μεταξύ 7 και 8 εκατομμυρίων ευρώ και η απώλεια εσόδων θα καλυφθεί από τους χορηγούς του συλλόγου.

“Ανοίγουμε το ποδόσφαιρο για όλους. Θα έχουμε ελεύθερη είσοδο για τους αγώνες πρωταθλήματος σε αυτό το γήπεδο”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Fortuna Alexander Jobst σε συνέντευξη Τύπου.

“Η Φορτούνα παραμένει ένας σύλλογος και αυτός ο σύλλογος ανήκει στους φίλους και τα μέλη. Έχουμε την ευθύνη να θέσουμε τα θεμέλια για ένα επιτυχημένο μέλλον. Αυτή ήταν η πυξίδα μας”.

Το πρόγραμμα αγώνων της Φορτούνα δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί

Μιλώντας στο αθλητικό συνέδριο Spobis, ο Jobst εξήγησε ότι μόλις δημοσιευτεί το πρόγραμμα αγώνων της ομάδας, θα επιλεγούν τρία παιχνίδια στο γήπεδο χωρητικότητας 54.600 θέσεων στο Ντίσελντορφ και θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα δωρεάν εισιτηρίων.

Τα επιλεγμένα παιχνίδια θα είναι εναντίον “ελκυστικών αντιπάλων, ένα στο πρώτο σκέλος (έναρξη της σεζόν τον Αύγουστο έως τη χειμερινή διακοπή), δύο στο δεύτερο σκέλος (Ιανουάριος 2024 έως το τέλος της σεζόν)”, δήλωσε ο Jobst.

Πρόσθεσε ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εξακολουθήσουν να δικαιούνται τα προνόμιά τους, οι φιλοξενούμενοι οπαδοί θα έχουν επίσης την ευκαιρία να έχουν δωρεάν είσοδο και οι ultras της Fortuna θα εξακολουθήσουν να κάθονται στις παραδοσιακές τους “Kurves” κατά τη διάρκεια των αγώνων. “Θέλουμε να επιβραβεύσουμε την αφοσίωση”, δήλωσε ο Jobst.

“Πρόκειται για μια μοναδική ιδέα για το ποδόσφαιρο και είμαι βέβαιος ότι θα πάει τη Φορτούνα μπροστά”, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Στέφαν Κέλερ.

“Μπορείτε να αισθανθείτε ότι κάτι νέο ξεκινά σήμερα […] που θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια πιθανή επανάσταση στο ποδόσφαιρο”.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης