Ηθοποιός πορνό ξεσπά κατά των ακτιβιστών για το κλίμα

Για άλλη μια φορά, ακτιβιστές για το κλίμα έχουν αποκλείσει μια από τις σημαντικότερες κυκλοφοριακές αρτηρίες στο Αμβούργο. Προς μεγάλη δυσαρέσκεια της ηθοποιού πορνό Hanna Secret.

Για δεύτερη φορά μέσα σε δώδεκα ημέρες, ακτιβιστές του κλίματος παρέλυσαν την κυκλοφορία στη γέφυρα Köhlbrand στο Αμβούργο.

Η ηθοποιός πορνό Hanna Secret επηρεάστηκε επίσης – και εξέφρασε την απογοήτευσή της για τη δράση αυτή στο Instagram.

Το απόγευμα της Τρίτης ήθελε να οδηγήσει από την Κάτω Σαξονία στο Σλέσβιχ-Χολστάιν, αναφέρει η Hanna Secret. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, βρέθηκε στη δράση διαμαρτυρίας της ομάδας “Τελευταία Γενιά”.

“Τα αυτοκόλλητα για το κλίμα μου στοίχισαν μόλις μιάμιση ώρα από τη ζωή μου, επειδή απλώς κόλλησα σε ένα μποτιλιάρισμα”, λέει ενοχλημένη η κάτοικος του Αμβούργου.

Hanna Secret ενοχλημένη από τους ακτιβιστές του κλίματος: “Αυτό δεν είναι εντάξει”.

Δεν έχει ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ τόσα καύσιμα όσα εκείνη την περίοδο. Επίσης, δεν έχει δει ποτέ τόσους πολλούς ενοχλημένους ανθρώπους.

“Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό είναι καλό για το περιβάλλον μας”, λέει η Hanna Secret.

Η πορνοστάρ προσθέτει: “Είμαι επίσης υπέρ του κλίματος και του περιβάλλοντος – αλλά όχι έτσι. Κυκλοφοριακό κομφούζιο χιλιομέτρων μόνο και μόνο επειδή έχεις κολλήσει στη γέφυρα Köhlbrand. Αυτό δεν είναι εντάξει!”

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης