Κινητήρες στα κόκκινα για την Car-Freitag σε γερμανική πόλη

Μηχανές σε φουλ ροπή και δυνατή μουσική: οι υποστηρικτές του tuning πραγματοποίησαν παράνομη συνάντηση με περίπου 600 αυτοκίνητα σε διάφορους χώρους στάθμευσης στο Forchheim την Παρασκευή. Η αστυνομία σημείωσε αρκετές παραβάσεις.

Η αστυνομία στο Forchheim είχε ήδη αποκλείσει το βράδυ της Παρασκευής το πάρκινγκ της Edeka στην Hafenstraße προληπτικά “λόγω παλαιότερων γεγονότων”.

Ωστόσο, οι φίλοι των αυτοκινήτων μεταφέρθηκαν στη συνέχεια σε ένα άλλο πάρκινγκ στο στην Bügstraße και αργότερα σε πάρκινγκ στην Bayreuther Straße, Krankenhausstraße και Kraftwerkstraße.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Forchheim, η συνάντηση ήταν “απροειδοποίητη και μη εξουσιοδοτημένη”.

Επειδή οι κινητήρες ήταν συνεχώς στα “κόκκινα” και από τα ηχεία ακουγόταν δυνατή μουσική, οι κάτοικοι είχαν διαμαρτυρηθεί και είχαν καλέσει την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν τότε 500 με 600 οχήματα και περίπου 1.500 άτομα που πολιόρκησαν τους χώρους στάθμευσης εκεί.

Οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν χρειάστηκε να ακινητοποιήσουν επτά οχήματα, ενώ σε περισσότερους από 20 παραβάτες της στάθμευσης δόθηκαν επίσης μετρημένες προειδοποιήσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, παρεμποδίστηκε η αποστολή ενός γιατρού έκτακτης ανάγκης και ενός ασθενοφόρου, σύμφωνα με την αστυνομία. Υπήρξε επίσης ένα τροχαίο ατύχημα στην Bayreuther Straße λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

Επιπλέον, οι χώροι στάθμευσης ήταν γεμάτοι σκουπίδια, αναφέρεται στην έκθεση.

“Μόνο γύρω στις 10.30 μ.μ. η συγκέντρωση άρχισε σταδιακά να διαλύεται”, καταλήγει η έκθεση της αστυνομίας.

Παραδοσιακά, η λεγόμενη “Car-Freitag” είναι η έναρξη της σεζόν για τους λάτρεις των αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών σε όλη τη Γερμανία, την οποία γιορτάζουν με κοινές βόλτες και συναντήσεις.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης