Ξενοδόχος φέρεται να δολοφόνησε πελάτη: Ήταν αυτοάμυνα;

Ένας ξενοδόχος δικάζεται: Φέρεται να σκότωσε τον φιλοξενούμενό του για 110.000 ευρώ. Τώρα πρόκειται να υποστηρίξει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων.

Μετά τον βίαιο θάνατο ενός πελάτη, η δίκη εναντίον ενός κατηγορούμενου ξενοδόχου από τη Στουτγάρδη πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της.

Κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον άνδρα από απληστία για χρήματα – αλλά ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τίποτα για το εξαψήφιο χρηματικό ποσό.

Από τον περασμένο Νοέμβριο, ο διευθυντής του ξενοδοχείου δικάζεται για φόνο και υπεξαίρεση στο περιφερειακό δικαστήριο της Στουτγάρδης.

Η εκδοχή του: είχε αμυνθεί σε μια επίθεση από το θύμα και μόνο αργότερα έμαθε για το μεγάλο χρηματικό ποσό που φέρεται να είχε στην κατοχή του το θύμα.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο 47χρονος έκλεψε για πρώτη φορά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από έναν πλούσιο επισκέπτη την άνοιξη του 2021 και -όταν ο άνδρας τον έπιασε στα πράσα- τον σκότωσε.

Φέρεται να είχε βάλει στόχο συνολικά 110.000 ευρώ από τα υπάρχοντα ενός πελάτη που ήταν αποθηκευμένα στο χρηματοκιβώτιο.

Το μετέπειτα θύμα το αντιλήφθηκε και ήρθε αντιμέτωπος με τον ξενοδόχο. Σύμφωνα με την εισαγγελία, αυτό του κόστισε τη ζωή την Κυριακή του Πάσχα.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου φέρεται να διέταξε τον άνδρα να μπει στην αποθήκη ενός υπόγειου χώρου στάθμευσης του κτιρίου με πρόφαση, να τον χτύπησε και στη συνέχεια τον στραγγάλισε.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο άνδρας έκρυψε το πτώμα με τη βοήθεια ενός γνωστού του σε ένα δάσος στο Esslingen κοντά στη Στουτγάρδη.

Το πτώμα βρέθηκε εκεί τη Δευτέρα του Πάσχα (Καθολικό). Μετά από λίγες μέρες, συνελήφθησαν τρεις άνδρες.

Ο κατηγορούμενος, από την άλλη πλευρά, δήλωσε ότι ο επισκέπτης είχε πεθάνει σε έναν καβγά στην αποθήκη.

Ο άνδρας τον είχε χτυπήσει, εκείνος είχε πέσει πάνω σε ένα σωρό από λάστιχα, στη συνέχεια έψαξε το πρώτο αντικείμενο για να αμυνθεί και τον χτύπησε με αυτό.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να μετέτρεψε τα χρήματα του θύματος σε ράβδους χρυσού

Σύμφωνα με την εισαγγελία, το θύμα είχε νοικιάσει ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο του φερόμενου ως δολοφόνου για ένα χρόνο και είχε καταθέσει στο χρηματοκιβώτιο περισσότερα από 400.000 ευρώ από την πώληση του σπιτιού του.

Ο οικονομικά ταλαιπωρημένος κατηγορούμενος φέρεται να χρησιμοποίησε το κλεμμένο ποσό, μεταξύ άλλων, για να το μετατρέψει σε ράβδους χρυσού και να εξαργυρώσει το μισθωμένο αυτοκίνητό του.

Ο κατηγορούμενος ξενοδόχος, από την άλλη πλευρά, κατέθεσε ότι είχε πληρώσει τις ράβδους χρυσού με δικά του χρήματα.

Δύο ημέρες πριν από την ετυμηγορία, οι δύο πλευρές σκοπεύουν να απολογηθούν ενώπιον του περιφερειακού δικαστηρίου το πρωί της Δευτέρας.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης