Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση αναμένεται στη Νότια Γερμανία

Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση αναμένεται στη Νότια Γερμανία

Οι καλοκαιρινές διακοπές στο Μόναχο και τη Βαυαρία ξεκινούν στο τέλος της εβδομάδας. Για το πρώτο Σαββατοκύριακο των διακοπών, η ADAC αναμένει υπερπλήρεις αυτοκινητόδρομους…

Στο τέλος της εβδομάδας αρχίζει για τους μαθητές του Μονάχου η καλύτερη εποχή του χρόνου: οι καλοκαιρινές διακοπές.

Η ADAC κάνει μια πρόβλεψη κυκλοφορίας για το πρώτο Σαββατοκύριακο διακοπών της Βαυαρίας.

Ενώ οι διακοπές ξεκινούν στη Βαυαρία και τη Βάδη-Βυρτεμβέργη και το δεύτερο κύμα παραθεριστών ξεδιπλώνεται σε ορισμένα ομόσπονδα κρατίδια και την Ολλανδία, πρέπει να υπολογίζει κανείς και την αυξημένη κίνηση επιστροφής προς το βορρά.

Πρόβλεψη της ADAC για το πρώτο Σαββατοκύριακο των διακοπών: αυτοκινητόδρομοι γύρω από το Μόναχο

Σύμφωνα με την αυτοκινητιστική λέσχη, πολλοί παραθεριστές από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και μέρη της Σκανδιναβίας που ταξίδεψαν νότια θα ξεκινήσουν πιθανότατα το ταξίδι της επιστροφής τους το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ως εκ τούτου, αναμένεται σημαντικά αυξημένος όγκος κυκλοφορίας στους κεντρικούς δρόμους το απόγευμα της Παρασκευής, το πρωί του Σαββάτου και το απόγευμα της Κυριακής.

Ο δακτύλιος του αυτοκινητόδρομου του Μονάχου (A99), ο A8 προς το Σάλτσμπουργκ, ο A9 προς το Μόναχο, ο A93 προς το Κουφστάιν και ο A95 θα είναι γεμάτοι.

Ο αυτοκινητόδρομος B2 προς Garmisch-Partenkirchen θα μπορούσε επίσης να επηρεαστεί από την αυξημένη ταξιδιωτική κίνηση.

Η ADAC προβλέπει επίσης αύξηση της κυκλοφοριακής συμφόρησης στις γειτονικές χώρες – επίσης στις εγχώριες λωρίδες κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία στις διαδρομές Tauern, Fernpass, Inntal, Brenner και Gotthard, καθώς και στους αυτοκινητόδρομους από και προς τις ιταλικές, γαλλικές και κροατικές ακτές, θα είναι μεγάλη.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης