Μεγάλη φωτιά: Προειδοποίηση προς τους πολίτες του Βερολίνου

Νικόλαος Σκριτλής

Updated on:

Πυροσβέστης πέθανε από πυρκαγιά στο ίδιο του το διαμέρισμα

Μεγάλη πυρκαγιά στο Βερολίνο: Πολλά οχήματα φαίνεται να έχουν πάρει φωτιά σε πολυώροφο χώρο στάθμευσης. Ο πληθυσμός προειδοποιείται λόγω της έντονης ανάπτυξης καπνού…

Υπάρχει πυρκαγιά σε πολυώροφο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στο Βερολίνο-Σπαντάου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε το πρωί σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στο Blasewitzer Ring.

Περισσότεροι από 100 πυροσβέστες βρίσκονται στο σημείο και προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες. Σύμφωνα με την B.Z., πολλά αυτοκίνητα έχουν πάρει φωτιά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ένα άτομο έχει τραυματιστεί.

“Με τη γρήγορη κατάσβεση της φωτιάς, κατέστη δυνατό να περιοριστεί η πυρκαγιά”, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης λίγο πριν από τις 10 το πρωί. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη ποσότητα καπνού γύρω από τον τόπο της πυρκαγιάς.

Ζητείται από τους πολίτες σε ακτίνα 500 μέτρων να κρατήσουν κλειστά τα παράθυρα και τις πόρτες. Τα συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα.

Έχει σταλεί προειδοποίηση μέσω του Katwarn. Η πληγείσα περιοχή πρέπει να αποφεύγεται.

Δεν είναι ακόμη σαφές τι οδήγησε στην πυρκαγιά.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης