Μόναχο: Λόγω έλλειψης οδηγών η MVV αραιώνει δρομολόγια λεωφορείων

Η ένωση μεταφορών του Μονάχου MVV μεταβαίνει σε ένα έκτακτο πρόγραμμα δρομολογίων για ορισμένες λεωφορειακές γραμμές στην περιοχή του Μονάχου.

Ο λόγος: έλλειψη οδηγών. Ποιες διαδρομές επηρεάζονται από τους περιορισμούς;

Η ένωση μεταφορών του Μονάχου MVV αντιμετωπίζει έλλειψη οδηγών λεωφορείων. Σύμφωνα με το Περιφερειακό Γραφείο του Μονάχου, η ένωση περιορίζει επομένως τις υπηρεσίες της σε μεμονωμένες γραμμές.

Προκειμένου να αποφευχθούν οι βραχυπρόθεσμες ακυρώσεις, η MVV μεταβαίνει σε ένα πρόγραμμα έκτακτης ανάγκης με μειωμένα δρομολόγια.

Μειωμένη συχνότητα στις περιφερειακές λεωφορειακές γραμμές

Στις περιφερειακές λεωφορειακές γραμμές MVV 217 (Neuperlach – Neubiberg – Unterhaching) και 259 (Pasing – Lochham), η συχνότητα θα μειωθεί από τα προηγούμενα 20λεπτα διαστήματα σε 20/40 λεπτά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Στις περιφερειακές λεωφορειακές γραμμές 240 (Harthausen – Grasbrunn – Neukeferloh) και 243 (Haar – Neukeferloh) είχε επίσης διαφανεί ότι θα ήταν απαραίτητο ένα έκτακτο πρόγραμμα με μειωμένα δρομολόγια.

Ο απαραίτητος συντονισμός μεταξύ των εταιρειών μεταφορών, της MVV και της περιφερειακής διοίκησης βρισκόταν σε εξέλιξη.

Οι επιβάτες πρέπει να ενημερώνονται πριν από το ταξίδι τους

Λόγω της δυναμικής εξέλιξης, οι αλλαγές στα δρομολόγια μπορούν να βρεθούν στις ηλεκτρονικές πληροφορίες για τα δρομολόγια. Συνιστάται στους επιβάτες να ελέγχουν τη διαδρομή τους στο πρόγραμμα της MVV πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.