Κριτική: “Η μπύρα προηγείται του πολιτισμού στη Βαυαρία”

Ο Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Παραστατικών Τεχνών στη Βαυαρία (VfdKB) θεωρεί ότι ο πολιτισμός αντιμετωπίζει σοβαρό μειονέκτημα στους περιορισμούς λόγω της πανδημίας, ιδίως σε σύγκριση με τον κλάδο της εστίασης.

“Η μπύρα προηγείται του πολιτισμού”, δήλωσε η Daniela Aue από το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης στην Deutsche Presse-Agentur στο Μόναχο.

Η Aue επέκρινε την απόφαση του βαυαρικού υπουργικού συμβουλίου σύμφωνα με την οποία ο κανόνας 2G (εμβολιασμένοι ή αναρρώσαντες) θα συνεχίσει να ισχύει στα εστιατόρια.

Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, από την άλλη πλευρά, πρέπει να υποβάλονται και σε τεστ όσοι έχουν εμβολιαστεί και όσοι έχουν αναρρώσει, και μόνο το 25% των θέσεων μπορεί να καλυφθεί.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.