Βρέθηκε νεκρό 10χρονο κορίτσι σε εγκατάσταση για παιδιά

Η ανακάλυψη ενός νεκρού δεκάχρονου κοριτσιού σε μια εγκατάσταση για παιδιά και νέους στο Wunsiedel συνεχίζει να προκαλεί ερωτήματα. Η αστυνομία και η εισαγγελία ανακοίνωσαν τώρα νέες πληροφορίες, απορρίπτοντας τις εικασίες.

Στην υπόθεση του νεκρού κοριτσιού που βρέθηκε σε κέντρο φροντίδας παιδιών και νέων στο Wunsiedel, συνεχίζονται οι ιατροδικαστικές μετρήσεις στους χώρους.

“Προς το παρόν υποθέτουμε ότι έχει διαπραχθεί ανθρωποκτονία, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί ένα σεξουαλικό αδίκημα, αλλά θεωρείται απίθανο”, δήλωσε σήμερα το πρωί στην BR στο Wunsiedel ο Matthias Goers, εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Hof.

Η εισαγγελία κάνει λόγο για “πρόσωπα επαφής”

Η εισαγγελία και η αστυνομική διεύθυνση της Άνω Φραγκονίας απορρίπτουν έτσι τις εικασίες των μέσων ενημέρωσης.

Η αστυνομία δηλώνει ότι διεξάγει έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις και ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ατυχήματος, αλλά είναι απίθανο.

Και οι ερευνητές απορρίπτουν επίσης τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι τρία παιδιά είχαν τεθεί υπό αστυνομική κράτηση.

“Δεν είχαμε ή έχουμε αυτή τη στιγμή κανέναν κατηγορούμενο, δεν υπήρχαν ύποπτοι, δεν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε αυτή την πληροφορία”, πρόσθεσε ο Goers.

Δεν υπήρχε και δεν υπήρχε κανένα πρόσωπο υπό αστυνομική κράτηση. “Δεν έχουμε επίσης κάποιο πρόσωπο στο επίκεντρο, έχουμε επαφές”, τόνισε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

Wunsiedel: Οι έρευνες συνεχίζονται κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα

Αυτή τη στιγμή συνεχίζεται η ανάκριση των μαρτύρων. Οι ανακριτές δεν δίνουν καμία πληροφορία για το πόσα παιδιά και νέοι βρίσκονταν στο χώρο την ώρα του εγκλήματος και πόσοι βρίσκονται ακόμη εκεί.

Η 40μελής ειδική επιτροπή του “Πάρκου” θα συνεχίσει το έργο της κατά τη διάρκεια των επερχόμενων διακοπών του Πάσχα, πρόσθεσε ο εισαγγελέας.

Τα ίχνη πηγαίνουν στο εργαστήριο και σύμφωνα με την αστυνομία θα χρειαστούν ημέρες και εβδομάδες μέχρι να αναλυθούν τελικά όλα τα ίχνη, εξηγεί η εκπρόσωπος της αστυνομίας Julia Küfner στη συνέντευξη που παραχώρησε στο BR.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης