Νέο στέκι: Kolumbuswiese αντί για Kolumbusstraße στο Μόναχο

Τι όριο αλκοόλ ισχύει για ποδήλατο στη Γερμανία;

Η Kolumbusstraße στο Μόναχο πρόκειται να γίνει τόπος συνάντησης για τους ανθρώπους. Ως εκ τούτου, σύντομα δεν θα επιτρέπονται πλέον τα αυτοκίνητα στο “Kolumbuswiese”, παρά μόνο τα ποδήλατα.

Η Kolumbusstraße στο Μόναχο θα γίνει Kolumbuswiese. Από τις 17 Ιουνίου, οι κάτοικοι θα μπορούν να συναντηθούν εκεί για να ξαπλώσουν στον ήλιο ή να κάνουν πικνίκ.

Δίπλα στο λιβάδι, θα υπάρχει επίσης ένας χώρος με άμμο για παιδιά και ενήλικες.

Kolumbuswiese αντί για Kolumbusstraße στο Μόναχο – τόπος συνάντησης για τους ανθρώπους

Προκειμένου να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος για τους ανθρώπους και λιγότερος για τα αυτοκίνητα, μέρος της Kolumbusstraße θα είναι βατό μόνο για ποδηλάτες και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, ενημερώνει ο Δήμος του Μονάχου.

Το βορειοδυτικό τμήμα προς την κατεύθυνση της Sommerstraße έχει αποκλειστεί από την κυκλοφορία, αλλά όλες οι είσοδοι προς τις εσωτερικές αυλές και τα υπόγεια γκαράζ εξακολουθούν να είναι προσβάσιμες από τα οχήματα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης