Ο ρυθμός των εμβολιασμών συνεχίζει να μειώνεται στη Γερμανία

Ο ρυθμός των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού συνεχίζει να μειώνεται στη Γερμανία. Την Κυριακή, χορηγήθηκαν λίγο λιγότερες από 9.000 δόσεις εμβολιασμού σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Robert Koch (RKI) τη Δευτέρα.

Την Κυριακή πριν από μία εβδομάδα, έγιναν περίπου 13.000 εμβολιασμοί, ενώ πριν από δύο εβδομάδες σχεδόν 17.500.

Τουλάχιστον 63,1 εκατομμύρια άνθρωποι (75,8 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού) έχουν πλέον λάβει βασική προστασία, η οποία συνήθως απαιτεί δύο εμβολιασμούς. Τουλάχιστον 48,4 εκατομμύρια άνθρωποι (58,2%) έχουν επίσης λάβει αναμνηστικό εμβολιασμό.

19,5 εκατομμύρια άνθρωποι (23,5%) δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί. Ωστόσο, για 4,0 εκατομμύρια (4,8%) από αυτούς δεν έχει εγκριθεί ακόμη εμβόλιο επειδή είναι τεσσάρων ετών ή μικρότεροι.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.