Τα τεστ κορωνοϊού στη Γερμανία θα παραμείνουν δωρεάν!

Σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας, τα τεστ κορωνοϊού στη Γερμανία θα συνεχίσουν να διατίθενται δωρεάν μέχρι το τέλος Μαΐου.

Το ισχύον διάταγμα, το οποίο περιλαμβάνει και τα τεστ πολιτών, λήγει στις 31 Μαρτίου. Ωστόσο, θα συνεχίσουν να πληρώνονται, όπως δήλωσε τη Δευτέρα εκπρόσωπος του υπουργείου, απαντώντας σε ερώτημα του dpa. Ετοιμάζεται αντίστοιχο διάταγμα, το οποίο πρόκειται να ισχύει μέχρι το τέλος Μαΐου.

Η πύλη “Business Insider” είχε αναφερθεί πρώτη σε αυτό. Λόγω της πρόσφατης αύξησης του αριθμού των λοιμώξεων, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θέλει να παρατείνει την προθεσμία.

Το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Οικονομικών είχαν αρχικά συμφωνήσει να εγγυηθούν τη χρηματοδότηση των τεστ από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για άλλους δύο μήνες.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.