Ολυμπιακό Πάρκο Μονάχου: Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας 2023

Εγκαινιάστηκε η νέα πανεπιστημιούπολη του TUM στο Μόναχο

Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας 2023 στο Ολυμπιακό Πάρκο του Μονάχου πρόκειται να αποτελέσει και πάλι κορυφαίο γεγονός. Πληροφορίες για τα πυροτεχνήματα, το μουσικό πρόγραμμα και τους πρωταγωνιστές…

Στις 15 Ιουλίου είναι η ώρα – το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας στο Ολυμπιακό Πάρκο του Μονάχου πρόκειται να αποτελέσει και πάλι ένα πραγματικό θέαμα το 2023.

Μετά το θεαματικό επετειακό σόου πέρυσι με την ευκαιρία των 50ων γενεθλίων του Ολυμπιακού Πάρκου, η διευθύνουσα σύμβουλος Marion Schön, η διευθύντρια έργου Klara Rebers και ο τεχνίτης Thomas Jorhann προσπαθούν να διοργανώσουν και φέτος μια υπέροχη εκδήλωση.

Μουσικό πρόγραμμα με επικεφαλής τους July και Gentleman

Το πρόγραμμα του Sommernachtstraum τα έχει όλα, όπως πάντα. Η κεντρική σκηνή θα ανοίξει στις 3.45 μ.μ. με μουσική από DJ.

Θα ακολουθήσει στις 5 μ.μ. η νεοφερμένη Βιεννέζα RAHEL με την εμφάνισή της.

Στη συνέχεια, το συγκρότημα JULI, γνωστό για επιτυχίες όπως το “Die perfekte Welle” και το “Geile Zeit”, θα εμφανιστεί ως co-headliners στη σκηνή πριν ο Gentleman ξεκινήσει την παράστασή του στις 8.15 μ.μ.

Ο καλλιτέχνης είναι γνωστός για τα τραγούδια του “Dem Gone” και “Superior”, μεταξύ άλλων, και συνδυάζει με τη μουσική του reggae, dancehall και hip-hop.

Το ντουέτο DJ του Μονάχου HyTop Soundsystem θα ξεκινήσει πρώτο στις 3.45 μ.μ. Στη συνέχεια, μπορείτε να περιμένετε τους Fazer, ένα από τα πιο συναρπαστικά συγκροτήματα της τζαζ σκηνής του Μονάχου.

Μετά από μια ειδική guest εμφάνιση, επίσης από τη σκηνή των DJ, ο Ισραηλινός μουσικός και παραγωγός Noga Erez ολοκληρώνει το μουσικό πρόγραμμα της ημέρας με εντυπωσιακούς στίχους και έξυπνα beats.

Πυροτεχνήματα ως ένα ακόμη αποκορύφωμα του Ονείρου Καλοκαιρινής Νύχτας 2023 στο Μόναχο

Ένα άλλο κορυφαίο γεγονός της ημέρας έχει προγραμματιστεί για αργότερα μέσα στην ημέρα – η μεγάλη επίδειξη πυροτεχνημάτων.

Στις 10.15 μ.μ., οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν τη δημιουργία του Ιταλού πυροτεχνουργού Antonio Parente. “Spectacular Colours” είναι ο επίσημος τίτλος φέτος.

“Θα υπάρξουν περισσότερα από μια απλή θεαματική επίδειξη χρωμάτων. Δουλέψαμε ακόμη περισσότερο για τον τέλειο συγχρονισμό με τη μουσική και προσφέρουμε ιδιαίτερα φανταχτερές μεταβάσεις των χρωματικών μοτίβων με τα νέα εφέ”, αποκαλύπτει ο πυροτεχνικός του Ολυμπιακού Πάρκου Thomas Jorhann.

Μετά από έξι μήνες σχεδιασμού, 15 πυροτεχνουργοί θα εγκαταστήσουν περισσότερα από 30.000 πυροτεχνήματα σε 80 θέσεις εκτόξευσης που θα κατανεμηθούν σε τρία επίπεδα για μία εβδομάδα. Αυτά φτάνουν σε ύψος από 120 έως 160 μέτρα.

Η μουσική επιλογή κυμαίνεται από Linkin Park έως Bon Jovi και Marteria.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης