Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Παγγερμανικό ρεκόρ ζέστης στη Βαυαρία!

Ανοιξιάτικος καιρός στην αλλαγή του χρόνου: Η Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία (DWD) μέτρησε τιμές ρεκόρ στη Βαυαρία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στο Wielenbach στην περιοχή Weilheim-Schongau της Άνω Βαυαρίας, η θερμοκρασία των 20,8 βαθμών το Σάββατο ήταν η θερμότερη που έχει καταγραφεί ποτέ σε βαυαρική πόλη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί ποτέ παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Βαυαρία ήταν 16,8 βαθμοί στο Κέμπτεν το 2021.

Η πρωτεύουσα του κρατιδίου, το Μόναχο, σημείωσε επίσης ρεκόρ 20 βαθμών. Ήταν έτσι και πάλι σημαντικά υψηλότερη από το προηγούμενο ρεκόρ παραμονής Πρωτοχρονιάς των 15,6 βαθμών, το οποίο μετρήθηκε στη βαυαρική πρωτεύουσα πέρυσι.

Σύμφωνα με την DWD, τέσσερις περιοχές στη Γερμανία κατάφεραν να ξεπεράσουν τους 20 βαθμούς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι άλλες δύο ήταν στη Βάδη-Βυρτεμβέργη: στο Müllheim κοντά στο Freiburg και στο Ohlsbach ήταν 20,3 βαθμοί έκαστος.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.