Πατέρας προσπαθεί να σώσει τον γιο του με αποτέλεσμα να πνιγούν

Νικόλαος Σκριτλής

Updated on:

Γερμανία: Γυναίκα και ένα βρέφος βρέθηκαν νεκροί στη λίμνη

Ένας πατέρας θέλει να σώσει το γιο του από τον πνιγμό. Αν και δεν μπορεί να κολυμπήσει ο ίδιος, πηδάει στο νερό να σώσει το παιδί του. Στο τέλος, και οι δύο είναι νεκροί…

Δράμα που αφορά μια συριακή οικογένεια στο Bornheim (περιφέρεια Rhein-Sieg – NRW): Ενώ έπαιζαν την Δευτέρα της Πεντηκοστής, δύο παιδιά παρασύρθηκαν από ρεύμα.

Όταν ο πατέρας (37 ετών) προσπάθησε να σπεύσει να βοηθήσει τον γιο του (7 ετών), βυθίστηκε και αυτός. Και οι δύο έχασαν τη ζωή τους.

Το δεύτερο παιδί (4) κατάφερε να πάει σε ασφαλές σημείο. Η πυροσβεστική υπηρεσία της Βόννης σήμανε συναγερμό. Μέχρι και 170 άτομα έψαχναν για τους δύο αγνοούμενους!

Μόνο μετά από μία ώρα οι πυροσβέστες ανακάλυψαν το παιδί άψυχο στο νερό, ενώ 40 λεπτά αργότερα βρέθηκε ο πατέρας.

“Ξεκίνησαν αμέσως μέτρα ανάνηψης, και οι δύο μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο”, λέει ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Frank Frenser.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν πλέον να σώσουν πατέρα και γιο. Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, και οι δύο δεν ήξεραν να κολυμπήσουν.

Προφανώς, τα παιδιά είχαν βγει με τους γονείς τους στο νησί του Ρήνου “Herseler Werth”, απολαμβάνοντας τον όμορφο καιρό στο ποτάμι.

Γύρω στις 4.04 μ.μ. ήρθε η κλήση έκτακτης ανάγκης. Η πυροσβεστική υπηρεσία της Βόννης έσπευσε με μονάδες των εθελοντικών πυροσβεστικών υπηρεσιών από το Bornheim και το Niederkassel.

Εκτός από έξι σκάφη διάσωσης, αναπτύχθηκαν ομάδες κατάδυσης και δύο ελικόπτερα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης